دوساله اینجاییم هرسال رسیدگی و سمپاشی درختا با ما بوده دوتا درخت هست تو حیاط خونه میوه هاشو صابخونه میاد میبره سال گذشته حتی ی سبدم نچیدیم همه رو امد برد امسالم کل درختا حشره اس شوهرمم روزا نیست بخواد خودش سمپاشی کنه بهشون زنگ بزنم بیان خودشون سمپاشی کنن
پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بدبختا چه قد گدان وقت میزارن میان واس دوتا سبد میوه
اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
والا ماکه چشممون ب میوه اونا نیست ولی پارسال وقتی خونه نبودیم زنگ زد بیام میوه ببرم من گفتم لابد سهم مارو میزارن میمونه بقیشو میچینن امدم دیدم ن تنها کل درختارو خالی کردن تازه کلیم برگ و اینا ریختن رو زمین حداقل اونارو جمع نکردن
چه آدمیه🙄 چقدر بی خیره زحمتش با شماست طبق قانون حتی فکر کنم میوه اش مال شماست ما ی خونه بودبم صاب ...
ن هرس و اب دادن جمع کردن برگ و گلبرگ درختا با ماست دوسالم بود سمپاشیم میکردیم امسال دیگه میبینم میوه شو خودش میبره شوهرمم نیست بخواد سمپاشی کنه میگم خودشون بیان
ن والا سال اول که امدیم خونه ببینیم اجاره کنیم میوه ها رو درخت بودم ۲ روز بعد که اسباب کشی کردیم زردالو هارو کامل چیده بودن مونده بود البالو ها که امدن بردن ی سبد کوچولوام تو ردروایسی ب ما داد پارسالم یروز که خونه نبودم امدن تمام برده بودن