2777
2789
عنوان

پارانوئیده یا غیرتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 163 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن خیلییییی پسره خوبیههههه  خوبه نگفته بت نفس نکش 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

مگه غیرت چجوریه؟ خب شاید غیرت نیس ولی پارانوییدم نیس درسته؟

افراد پارانویا تهمت میزنن همش فکر میکنن بهشون خیانت کردی 

همش فکر میکنن بقیه ادما میخان سرشون کلاه بزارن 

معمولا تهمت میزنن بعد پشیمون میشن عذرخاهی میکنن اما باز همون رفتارو تکرار میکنن...

وای من ارزومه اینجور بکنه🤣🤣😍

عزیزم اولش هیجانی و قشنگه ولی خدانکرده دوبار که آبروی آدم بره یا کوچیک بشه جلو بقیه اونوقت ادم دلزده میشه حالش بد میشه. اصن حس امنیتو نداره آدم. این بده ک تو بری بیرون ولی خداخداکنی ک مبادا کسی چیزی بگه متلکی و اینا به حد کشتن همو بزنن😭😭صحنه های خطرناکو دوست داری؟

آخه چرا؟مطمئنید؟ وایی من چندساله باهاشم حس میکردم غیرته ن پارانوئید.😔

غیرت چیه تصورت خدایی

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

چزا🥲.یعنی غیرتی نیست؟

باورکن معنی غیرت این نیست غیرت یعنی هواتو داشته باشه غیرت یعنی بزار زندگی کنی غیرت یعنی بهت چنان حس خوب و آرامشی بده که با صدای بلند بخندی شرمنده ولی این فقط یک آدم مریض

آخه یسری مواردو که پارانویید ها دارن ایشون نداره اونم این که بمن اعتمادکامل داره فقط میگه جامعه پره ...

خب اگه بهت اعتماد کامل داشت که اینجوری تحت فشارت نمیذاشت...اعتماد کامل یعنی اینکه میدونم جامعه خرابه ولی از تو مطمینم که حواست هست و گول نمیخوری و متعهدی ! ایشون حتی به لباس و کفش روشن شما هم گیر میده اون وقت میگی اعتماد داره؟؟؟