2777
2789
عنوان

پارانوئیده یا غیرتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2564 بازدید | 163 پست

با این آدم زندگیت نابود میشع

اگه این چیزا رو ازش دیدی و بخوای ادامه بدی بعدها هر مشکلی پیش بیاد تقصیر خودته🤝

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیرت یعنی بهتون آرامش بده و اعتماد داشته باشه بهتون سعی نکنه تغییرت بده ایشون یه بیماره پارانوئیدیه

آرامش که بهم میده همیشه پشتمه کنارمه و بهم عشق میده اما تغییرو هم میگه بنفع خودته و بفکرخودتم.ولی اعتمادو که صددرصد بهم اعتمادداره و هیچوخ شک نکرده فقط رو این مسائل که گفتم حساسه..

آرامش که بهم میده همیشه پشتمه کنارمه و بهم عشق میده اما تغییرو هم میگه بنفع خودته و بفکرخودتم.ولی اع ...

اینایی ک شما گفتی یعنی نه ب شما اعتماد داره ن بهتون آرامش میده نه بفکر تغییر ندادنتونه...

فقط شما داری با احساساتت نگاه میکنی

همین آدم بعد ازدواج اجازه نمیده شما تکون بخوری و اونچیزی ک میخوای بپوشی

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یا حتی گفتم فلان همکلاسی پسرم خیلی راحته با اسم کوچیک صدام میزنه گفت محکم بهش بگو خانم فلانی نه اس ک ...

پس ایشون سلامت روان دارن این خوبه👌👌.ممنون از نظرت عزیزم⚘️

غیرت یعنی جوانمردی  یعنی یک مرد پشت همسرش باشه و ازش حمایت کنه  نه اینکه با رفتاراش باعث ...

خب میگه آخه پسرا نگاه بددارن ومیگه اگر کاری داری بگو خودم انجام میدم برات یا میگم بهشون و هرکی آمد پیویت سریع بلاک کن😅.یبار یه همکلاسیم ک پسره بنده خدا امد‌پیوی من و درمورد درس پرسید ایشونم رفتن پیویش فحش بارون و بعدم بلاک😑آبروم رفت تموم🤕 

آخه یسری مواردو که پارانویید ها دارن ایشون نداره اونم این که بمن اعتمادکامل داره فقط میگه جامعه پره ...

تو چه ساده ای دختر😒

این مردا شگردشون همینه 

میگن به تو اعتماد دارم ولی به جامعه ومردم نه! 

بیدار شو عزیزم تا پیرت نکرده به خودت بیا

🫡

بابات اینطوریه ؟

ن بابام باز یه مدل دیگه هستن شانس من😅😅 بابام اینطوریع فقط به ظاهرم گیرمیده یا بریم بیزون نگاهامو دنبال میکنه و اگه پسر ببینه ک نگام میکنه میاد کنارم و موازبمه🤣🤣🤣ولی چیزی نگفته اینمدلی نیستن

علائم پارانوئیده ولی بهتره پیش روانشناس برید تا هم مصاحبه بشه بشون هم تست شخصیت بدن

مشاوره نمیاد و اعتقادنداره به مشاور و پولشم نداریم.پول زیادی میگیرن مشاورا.

امیدوارم بتونید از این رابطه ی آسیب زا خودتونو نجات بدید و آزاد و رها باشید...عزیزم رابطه یعنی تکامل ...

بله درسته چیکارکنم که میگن عاشقی آدمو کور میکنه واقعیته.ممنونم از نظرتون.سلامت باشید⚘️❤️

خب لازمه بگیم پارانوییده یا باور کردی؟ یه کم بگذره میگه با پدر و برادرم خب نداری بگی بخندی نظر دارن ...

درمورد پارانویید نمیتونم باورکنم.ولی این که بیماره که شکی نیست.

ممنونم از نظرت عزیزم.سالم باشی⚘️❤️