2777
2789
عنوان

پارانوئیده یا غیرتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2564 بازدید | 163 پست

امیدوارم بتونید از این رابطه ی آسیب زا خودتونو نجات بدید و آزاد و رها باشید...عزیزم رابطه یعنی تکامل، یعنی با هم پیشرفت کنیم، یعنی حس رهایی نه پرنده ای در قفس بودن... مراقب خودتون باشید...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من فقط تا اون قسمته سرسنگین باش و بلند نخنده با اینکه خیلی مذهبیه و غیرتی ولی وقتی پرسیدم برا ب ...

یاخدااا😭😭😭...پس خوشبحالته عزیزم قدرشو بدون.

این کسی متلک بندازه رو میکشه یا مزاحم بشه حالا ن کشتن ولی مطمئنم کشتی و دعوا میگیره تابحال پیش نیومده ک ببینم چه میکنه چون خودم میترسم بهش نگفتم ک کسی مزاحمم شده.

یاخدااا😭😭😭...پس خوشبحالته عزیزم قدرشو بدون. این کسی متلک بندازه رو میکشه یا مزاحم بشه حالا ن کشت ...

وای من ارزومه اینجور بکنه🤣🤣😍

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
آخه چرا؟مطمئنید؟ وایی من چندساله باهاشم حس میکردم غیرته ن پارانوئید.😔

غیرت تعریف داره.رفتار این ادم مث رفتار بازندونیاس

پسری که میگه بقیه پسرا لاشین خودش لاشیه فک میکنه بقیه هم مث‌ خودشن چشمشون دنبال زن ودختر مردمه

این پارانویید و روانیه

وااایییی نههه من میترسم پارانویید ک مگه میشه آخه یسری ویژگیهای پارانوییدهارو نداره مثلا اینطوری نیست که شک های بیمورد بکنه مثلا برا پارانویید یه عده میگفتن نامزدشون به عطری که میزنن هم شک میکنه و میگه لابد برا کسی میزنه ولی،این اعتماد که داره بهم ۱۰۰ درصد البته این که خودمم جای شک براش نزاشتم هیچوخ چون همیشه بودم همیشع محبت کردم همیشه در دسترس بودم 

مثلا الان میگه رفاقت واینا رو بذاری کنار ..

محدودت میکنه تنها میشی جدا از دوستات ،بعدا از آشناهات دورت میکنه به دلایل مسخره (خوشم نمیاد ازشون،یا فلانی نگات میکنه و..) 

اخرشم از خونواده خودت دورت میکنه.

مریضه شک نکن اگه شوهرت نیس سریععع با سرعت نور ازش دورشو.

🫡

مریض روانی ب این میگن

راهکار: تیمارستان امین آباد!! والا دیگه

تا وقتی امثال این آدما تو این جامعه ان معلومه که دخترا امنیت نخواهند داشت 

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
نه غیرتی نیس شک نکن  اسم این مریض بودنو نذارید غیرت  این پیرت میکنه اگه باهاش باشی..

آخه یسری مواردو که پارانویید ها دارن ایشون نداره اونم این که بمن اعتمادکامل داره فقط میگه جامعه پره گرگه و جامعه خرابه و پسرا و دخترا خرابن و لاشی و هرزه ان و بهم میگه تو چ میدونی بیرون چخبره انگار کل ادمای بیرون برای من دام پهن کردن😅

اگه تو عقد یا اول زندگی هستی طبیعیه شوهرم اوایل اینجوری بود الان اگه نصف شب هم برم بیرون کارم نداره عزیزم به این میگن تفاوت فرهنگی آدم روانی کتک میزنه اگه حتی هیچ کاری نکرده باشی میاد میگه با یکی خوابیدی .....یه مشاوره برو یا با یه آدم معتمد صحبت کن