2777
2789
عنوان

پارانوئیده یا غیرتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2564 بازدید | 163 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت پرسیدی چطوریه بعد ناراحت میشی میگم چطوریه؟!؟! قطعا خودش با کوچکترین آرایش و حتی کفش خانم ها تح ...

خب آخه پدرخودمم همینطورهستن ولی واقعا مومنوپاک هستن ولی چون با اون لباسا و رنگها خانوما تو دید هستن و خیلی جذاب میشن و اینام دل بد میشن

اون دیگه ته پارانوئیده همه که به اون سطح نیستن سطح کمترش هم خطرناکه تا الان دختره به حرفشه کاری ن ...

عزیزم الان ۷ ساله زندگی میکنم انقدر ماهه که نگو اون رفتارش هم خوب شد کلا همه حسرت زندگیم رو میخورن 

ایشون که مشکل روانی دارن ولی پارانوئید خیلی فراتر ازین حرفاست ...

مورد داشتیم بازی تو گوشیو می دید نمیتونست بره توش به زنش می گفت تو عمدا اینطوری کردی

تو تلوزیون دیدید ساعت رو نشون میده وقتی کانالو عوض میکنی؟ به زنش میگفت تو کد دادی به تلوزیون که اینطوریه یکی از تو تلوزیون داره بهم می خنده و ...

یا حتی عکسای چرت و بی محتوای گالری موبایلو واسه خودش تشریح میکرد به زنش میگف این تویی بغل یکی دیگه و ...

جایی میان خیال و حقیقت، منم!

ایشون که مشکل روانی دارن ولی پارانوئید خیلی فراتر ازین حرفاست ... مورد داشتیم بازی تو گوشیو می دید ...

وااااییی چقد بده اینطوری.پس خداروشکر ایشون پارانویید نیستش البته خودمم شک داشتم چون پارانویید زندگیو مختل میکنه ولی ما زندگیمون مختل نشده الحمدالله.خیلی خیلی ممنونم بابت نظرتون.خوشحال شدم❤️🥰

نصفش بسته به تربیت و روحیه خودت داره ولی نصفش بی ادبی و تجاوز به حریم تو هس

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
خب یعنی چی؟مگه من ازش خواستم بهم گیربده؟مگه روحیه ام چطور بوده؟

یعنی شاید رفتارش با تربیت و فرهنگت بخونه یا نخونه کاملا توافقیه بینتون

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم