2777
2789
عنوان

پارانوئیده یا غیرتی؟

2564 بازدید | 163 پست

سلام بچها به نظرات و تجربیاتتون احتیاج دارم لطفا اگر میدونید بگید.چ فرقی بین مردی که غیرتیه یا پارانوئید وجودداره؟ازکجا بفهمم طرف پارانوییده یا غیرتی؟

از ویژگی هاشم اینه که میگه تنها بیرون نرو،حجابت رو رعایت کن و با چادر باش،لباس جیغ و رنگ روشن زیر چادر نپوش،کفشهای فانتزی خوشکل هم نپوش مثلا رنگی و...، حدالامکان آرایش نکن و رژ نزن،سرسنگین باش،خنده بلند هم نداشته باش،با پسرا حرف نزن بهیچ وجه من الوجوه حتی همکلاسی،دیگه این ک میگه همه پسرا لاشی ان و نگاه بددارن بدخترا،رفیق دخترهم میگه نداشته باش کلا رفیقبازی نکن آخرعاقبت نداره،استوری و پروفایل و ایناهم ممنوع، اگرم کسی بهت متلک گف یا مزاحم میشه اگه تونستی خبربده بیام بکشمش.

حتی اساتید که متاهل هستن به اسم کوچیک صدام بزنن یا بخندن باهام ناراحت میشه و اگه من مقصرباشم و رفته باشم بااستاد حرف بزنم بامن دعوامیکنه و اگر استاد مقصرباشه پیش من فحش بارونش میکنه و میگه اون استاد بده و فلانه. اگر تنها جایی برم بعدش قشقرق بپا میکنه و دعوا میکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من فقط تا اون قسمته سرسنگین باش و بلند نخنده با اینکه خیلی مذهبیه و غیرتی ولی وقتی پرسیدم برا بقیش چرا مثلا غیرتی نمیشیبا پسرا حرف بزنم یا دعوا کنم یا پروفایلو اینا یا اتفاقی کسی شوخی ای بکنه میگم کتکش نمیزنی میگه مگه من مریضم اینا برا ادمای مریضه ک اعتماد ندارن اینا

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

غیرت یعنی بهتون آرامش بده و اعتماد داشته باشه بهتون سعی نکنه تغییرت بده

ایشون یه بیماره پارانوئیدیه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یا حتی گفتم فلان همکلاسی پسرم خیلی راحته با اسم کوچیک صدام میزنه گفت محکم بهش بگو خانم فلانی نه اس کوچیکم گفتم نمیکشیش؟گف ن دلیلی نداره اگه باز اذیت کرد بهم بگو باهاش صحبت کنم

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

غیرت یعنی جوانمردی 

یعنی یک مرد پشت همسرش باشه و ازش حمایت کنه 

نه اینکه با رفتاراش باعث اذیت همسرش بشه که!

یعنی چی کلا همکلام نشو با پسرها🫤

مگه قراره  حمله کنن بهت !!!!

ایشون کاملا پارانوییده و باید درمان بشه

.