2777
2789
عنوان

تصورشم قشنگه!!!

249 بازدید | 18 پست

چه زیباست وقتی کودک دلبندمون عصبانیه هم قد خودش شیم و لبخندی بزنیم و آروم بگیم می دونم عصبانی هستی، می دونم بخاطر چیزی که نداری عصبی شدی، اما زود می گذره، بیا با هم نفس عمیق بکشیم و با هم آروم شیم...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی انجام دادنش توی مرحله ای که عین زودپز از کله ت داره دود بلند میشه سخته 😅

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اون وقت با همون دستا کوچولوش میزنه تو صورتت  دیدم که میگما

اما قبلش من آماده ام که دستای کوچولوشو بگیرم بگم نه!

من میگم گرونه پول ندارم اونم گریه چراپولدارنیستی    

واچلی من نمی گم پول نداریم که حس ناامنی کنه، من میگم صبر کن بعد برات می خریم، اصلا خودت و ببریم انتخاب کن، اصلا بیا بیا تو گوشیمو ببین کدوم به نظرت قشنگتره همینو بعد بخریم، ولی صبر کن...

شما بیا به این حالی کن که پری دریایی نیست و دوتا پاش و از تو یه لنگ شلوارش دراره 😐

ای جاااااااانم، من باشم مثل خودش شلوارمو اینطور می پوشم می گم مثلا منم مامان پری دریاییم!

ای جاااااااانم، من باشم مثل خودش شلوارمو اینطور می پوشم می گم مثلا منم مامان پری دریاییم!

خانوادگی همه آبزی هستیم مگه چاره دیگه ای هم داریم 🤷

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا 💔
شما بیا به این حالی کن که پری دریایی نیست و دوتا پاش و از تو یه لنگ شلوارش دراره 😐

وااای خداا😂😂😂♥️

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤