2777
2789

الان که فصل گوجه سبزه وقتی گوجه سبزمیگیرین و ترشه یکمشو بزارین ازینی که میگم درست کنین ..خود من چیزای ترش زیاد دوس ندارم ولی این فوق العادست

ما شمالیا یه چیزی داریم بنام دِلار ... که بعضیا بهش میگن نمک سبز(زیر همین تاپیک طرز تهیشو میزارم هم میتونین اماده بخرین هم خودتون درست کنین)

اینجوریه که گوجه سبز و دلار رو باهم میکوبین قشنگگگگ بعد هسته های گوجه سبزو جدامیکنین ... طعمش فوق العادست و اینکه دلار سردی گوجه سبز هم میگیره

الان طرز تهیه دلارو میزارم

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرز تهیه دلار(نمک سبز) :

یه سری سبزی رو باید تهیه کنین و بشورین و بعد بزارین ابش خشک شه کامل و تازه تازه سبزیارو خرد کنین ریز ریز و بکوبین له بشه و نمک اضافه کنین بهش بعد بریزین توی یه ظرف تا یه هفته بمونه و اگه میخواین ب مقدار زیاد درست کنین توی فریزر نگه دارین تا کپک نزنه ...

سبزیای مورد نیاز : جعفری گشنیز نعنا 

یه سری سبزی محلی هم هست مثل چوچاق و پونه کوهی که اگه پیدا کردین بهش بزنین خوب میشه

میگم جای میشناسی دلارو چوچاق بفروشن ارسال کنن به شهرهای دیگه

نه راستش

ما خودمون کرجیم ولی هر سری که میریم شمال میخریم میاریم

خالی دَشکَنه😁 اومدم کنجکاو شدم ببینم چیه فهمیدم خالی دشکنه خودمونه عففف دهنم اب افتاد

وای اره اسمش یادم رفته بود اخه مازنیه من بلد نیستم