2821
2789
همسر من واریکوسل داشت خودم تنبلی شدید یه جوری ک بالغ نمیشدفولی هام با قوی ترین داروها ولی الان باردا ...

خیلی برامن دعا کن عزیزم اینقدر حالم بده که امیدبه زندگی رو از دست دادم 

عزیزم منم خیلی خیلی آرزوی حامله شدن داشتم   هر بار که بی بی چکم منفی میشد خیلی ناراحت میشدم ولی خداروشکر طبیعی حامله شدم و  وقتی فهمیدم دوقلو هستن هم من هم همسرم خیلی خیلی ذوق زده شدیم و عاشقشون بودیم و  کلی عجله برا جنسیتشون داشتیم . از اولم پسر دوس داشتیم چون خودم بخاطر دختر بودنم خیلی خیلی سختی کشیدم و اوووو   ولی بچه هام دخترن  با اینکه دخترم دوس دارم ولی خیلی دلم گرفته کلی گریه کردم  میشه دلداریم بدی 😢😢😢😢😢😢

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم منم خیلی خیلی آرزوی حامله شدن داشتم   هر بار که بی بی چکم منفی میشد خیلی ناراحت میشد ...

عزیزم بخدا عزیز تر از دختر چیزی نیس ناشکری نکن دوتا دختر سالم و دوستداشتنی خدا میزاره تو بغلت بعدا هم بزرگ شدن اگه به صلاحت باشه ایشالله خدابهت پسرهم میده

خیلی برامن دعا کن عزیزم اینقدر حالم بده که امیدبه زندگی رو از دست دادم 

منم مثل خودت بودم خدا تو اوج ناامیدی معجزشو بهم نشون داد

ولی اینو بدون مردی ک ضعیفه درمان ر  خیلی سختتر میکنه

حتما اول دنبال درمان همسرت باش

حتما عزیزدلم

برات امن یجیب میخونمادر شدن حق همه کساییه ک منتظرن

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
عزیزم بخدا عزیز تر از دختر چیزی نیس ناشکری نکن دوتا دختر سالم و دوستداشتنی خدا میزاره تو بغلت بعدا ه ...

بخدا ناشکری نمیکنم همش درحال توبه کردنم خدا قهرش نیاد  ولی نمیدونم یهو چم شد  حالم خیلی بده   بخدا همیشه دوس داشتم تا بچه اولم پسر شه هم به درد خواهراش می‌خورد هم  یه کمک بزرگی برا خانوادش 🥺🥺🥺

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️
عزیزم منم خیلی خیلی آرزوی حامله شدن داشتم   هر بار که بی بی چکم منفی میشد خیلی ناراحت میشد ...

چرا ناشکری میکنین عاخه میدونین چند نفر تو دنیا هستن ک آرزوی بچه دار شدن دارن؟

شما سختی کشیدی خب دختراتو با اون سختیا بزرگ نکن

شما با مساور در ارتباط باش ک بتونی دخترای قوی و مستقل تحویل جامعه بدی

دیگه دوره وای من پسر میخاسم وای من دختر میخاستم گذشته

از هر دو جنسش ادم دوس داره داشته باشه ولی ن بارداری اول ماتم بگیری ک چرا اینه جنسش

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
نگران نباش تعدادش کمم نیست توکل به خدا اون بخواد باردار میشی دکتر چی میگه؟واریکوسلشو چرا عمل نمیکنید ...

می‌ترسیم بدتر بشه یا جواب نده دکتر گفت عمل بعد چهارماه اگه بهتر نشد دارو چرا همون اول بعد عمل نمیگه دارو میدم

چند وقت بعد عمل باردار شدی 

من خودم بیشتر از سه سال هرماه سونو میدادم با وجود دارو فولی بالغ نداشتم سینال روم جواب نمیداد پروگوریس استفاده میکردم ک به هر دکتری بگی پشماش میریزه از قوی بودن این دارو تازه میشد ۲۰ فولی هام

ولی همسرم وقتی عمل کرد دکتر ب من استراحت دارویی داد تا نقاهت همسرم بگذره من تو همون دوره یعنی درواقع اخر ۶ ماه بدون هیچ دارویی باردار شدم

کسایی ک سخت ترین تنبلی هارو هم دارن ممکنه چند ماه یا چند سال یکبار پیش بیاد ک فولی بالغ داشته باشن بی دارو

ولی مردی ک ضعیفه همیشه ضعیفه

می‌ترسیم بدتر بشه یا جواب نده دکتر گفت عمل بعد چهارماه اگه بهتر نشد دارو چرا همون اول بعد عمل نمیگه ...

دکترتون رو عوض کنین

همزمان با عمل اکثر دکترا دارو میدن

ویتامین E

الکارنیتین

دوتا داروی هورمونیه دیگم هست اونارو یادم نمیاد

از فردای عمل شروع میشن

سنی نداری از الان شروع کن برو مرکز ناباروری خوب مثل رویان،ابن سینا یا مام هرجا بهت نزدیکه شروع کن او ...

اینا تهرانه درسته من شیراز میتونم برم و بندرعباس