2777
2789
عنوان

سلام به خوشگلا. می‌خوام رژیم آب بگیرم.

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لاغر میکنه خوبم لاغر میکنه ولی اصولی نیست ۱ ماهه برمیگرده اگه ول کنی

من سیستم بدنم جوریه که ول کنم برنمیگرده. حداقل تا الان کهاینجوری بوده. ایشالا از این به بعدم همین باشه.ینی میشه من استپ رو بشکنم؟ برام دعا کن

اسی فستینگ ۳ روزه سیب زمینی با تخم مرغ گرفتی 

روزانه ۴ تا سیب زمینی ۳ تا تخم مرغ بصورت آبپز میتونی بخوری با میان وعده ۱۵ عدد بادام ۱۲ تا خرما در طول روز 

بیشتر از ۳ روز نشه خطرناکه چای و آبم آزاده

با همین رژیم می‌خواستم شوک وارد کنم عزیزم. رژیم شوکه یه جور

این خیلی ضرر داره

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
اسی فستینگ ۳ روزه سیب زمینی با تخم مرغ گرفتی  روزانه ۴ تا سیب زمینی ۳ تا تخم مرغ بصورت آبپز می ...

ممنون عزیزم. نه راستش ولی رژیمای خیلی کم کالری‌تر رو امتحان کردم اما جواب نگرفتم. احتمالا بعد رژیم آب، اینو امتحان کنم که بدنم ضعف نکنه. ممنون که گفتی. به نظر رژیم مقوی‌ای میاد

ممنونم،من میگفتم از خونه نشستن که بهتره،اینطور نیست؟

قطعا هست. مخصوصا برای کسایی که اصلا تحرک ندارن. ولی لجم از این در میاد که من هر روز نیم ساعت فیتنس کار می‌کنم و ۵۰۰ کیلو کالری می‌سوزونم. اما دریغ از نتیجه😢

بابا ول کنید ای رژیما عجیب غریبو،کمتر بخور فعالیتم زیاد کن ولی خودتو داغون نکن

انقدری که من کم خوردم و ورزش کردم هر کی بود طی یه ما باید حداقل ۳ کیلو کم می‌کرد. حداقلااااا. ولی مال من قفل شده انگار😓😓