2777
2789
عنوان

حس میکنم جادوم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها منم اعتقاد ندارم. ولی از وقتی ازدواج کردم یه مدته هر بلایی شوهرم سرم میاره نمیتونم ولش کنم بازم بهش محبت میکنم و دهنم جلوش بسته میشه پای رفتن ندارم انگار. میدونم باید جدا شم ولی انگار زنجیر زدن به نام. یعنی دعا دارم؟

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
اول وضو بگیر  یه لیوان آب خنک بردار  رو به قبله بایست  اول یکم آب رو مزه کن. بعد ...

ابو بدم یعنی چی؟؟؟ 

قضیه اون مرده ک میخوره به نرده برمیگردرو شنیدی؟یروز توام میخوری به نرده و برمیگردی:)

وضو بگیر 

یه لیوان آب خنک بردار 

رو به قبله بایست 

اول یکم آب رو مزه کن.

بعد لیوان رو زیر دهانت بگیر و سوره حمد رو بخون و به آب بدم

بعد به این ترتیب سوره توحید  سوره فلق سوره ناس سوره کافرون رو بخون و به آب بدم 

بعد آیت الکرسی رو بدون بسم الله الرحمن الرحیم بخون و بدم.

بعد یکم صبر کن حدود یک دقیقه 

وبعد آب رو مزه کن 

اگه مزش عوض نشده بود جادو نداری 

اگه شیرین و گواراتر شده بود دعای آدم بزرگی پشت سرته 

ولی اگه مزه تلخ و شورو طعم خاک و ماهی و موندگی و... داد یعنی جادو داری.

اگر طعمش عوض شده بود،آیات ۵۴ ،۵۵،۵۶ سوره اعراف رو به آب بخون و با همون آب وضو بگیر ، باطل میشه.

اللّهم عجّل لولیک الفرج
بچه ها منم اعتقاد ندارم. ولی از وقتی ازدواج کردم یه مدته هر بلایی شوهرم سرم میاره نمیتونم ولش کنم با ...

یکی از دوستای منم موقع عقدش اینطوری بود دهنش باز نمیشد از بدی شوهرش بگه که اقا شبو روز منگ میزنه این دختر لاال بود تهش فهمیدن حادو شده ازینا منم میترسم فک کنم منم جادو شدم

قضیه اون مرده ک میخوره به نرده برمیگردرو شنیدی؟یروز توام میخوری به نرده و برمیگردی:)

یکی از دوستای منم موقع عقدش اینطوری بود دهنش باز نمیشد از بدی شوهرش بگه که اقا شبو روز منگ میزنه این ...

ببین به خانوادم اصلا هیچی نمیگم. تو نی نی سایت هم به دوستام بگم عذاب وجدان میگیرم و سریع پاک میکنم. 

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊