2777
2789
عنوان

حس میکنم جادوم کردن

851 بازدید | 44 پست

بخاطر یسری مشکلات خیلیا باهام لجن هم خودم هم خانوادم طوری که به خونمون تشنن حالا هرچی خاستگار میاد واسم یا بدن یا همش یه اتفاقی میوفته که من رد میکنم مامانم و عمم میگن منو جادو کردن عمم رفته بود پیش یه دعا نویس گفته بود دخترشو جادوی سیاه کردن باید باطل شه ولی من اعتقادی به جادو اینا ندارم احساس میکنم فقط طرف میخواد پول بگیره چون قبلا رفته بودیم واسه ینفر دعا گرفتیم که خانوادش راضی بشن که دختررو بدن شوهر ولی تاثیری نداشت که هبچ بدتر شد براهمین اعتقاد ندارم ولی ازینورم وقتی فک میکنم میبینم همش افسردم و عصبی و همشم خاستگارام ابنطوری عمم میگفت دعا نویسه گفته اگ خاستگار خوبم بیاد وسطاش کارش به طلاق میکشه چون جادو شده دخترش خیلی میترسم چیکار کنم بنظرتون

قضیه اون مرده ک میخوره به نرده برمیگردرو شنیدی؟یروز توام میخوری به نرده و برمیگردی:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعانویس واس همین شده دعانویس دیگه لعنت بهشون اگه بری حتی ی بارم پیششون دیگه عمرا بتونی دل بکنی رف ...

اره مامانم خیلی میرف پیشش واس اینکه من اخلاقمذخوب شه عصبی نباشم انقد یا واسه کار بابام حالام باز بخاطر خودم باید بره

قضیه اون مرده ک میخوره به نرده برمیگردرو شنیدی؟یروز توام میخوری به نرده و برمیگردی:)

اره مامانم خیلی میرف پیشش واس اینکه من اخلاقمذخوب شه عصبی نباشم انقد یا واسه کار بابام حالام باز بخا ...

یا خدا😑

هرچیزی یه راه چاره ای داره نمیشه که تا ابد با خرافات زندگی کرد

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

سلام  من یه روش قرآنی بلدم که خودت با یه کار ساده متوجه میشه جادو داری یانه  و همون موقع ...

چیکار میشه بگی

قران زیاد پخش کن اسپند دود کن  به کنج های سقف خونه سرکه اسپری کن میرن  ولی من اعتقادی ند ...

منم ندارم ولی بعضیارو میبینم که جادو شدن و زندگیشون به فلاکت رسیده رو واقن میترسم

سلام  من یه روش قرآنی بلدم که خودت با یه کار ساده متوجه میشه جادو داری یانه  و همون موقع ...

میشه به منم بگی؟

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
چیکار میشه بگی

اول وضو بگیر 

یه لیوان آب خنک بردار 

رو به قبله بایست 

اول یکم آب رو مزه کن.

بعد لیوان رو زیر دهانت بگیر و سوره حمد رو بخون و به آب بدم

بعد به این ترتیب سوره توحید  سوره فلق سوره ناس سوره کافرون رو بخون و به آب بدم 

بعد آیت الکرسی رو بدون بسم الله الرحمن الرحیم بخون و بدم.

بعد یکم صبر کن حدود یک دقیقه 

وبعد آب رو مزه کن 

اگه مزش عوض نشده بود جادو نداری 

اگه شیرین و گواراتر شده بود دعای آدم بزرگی پشت سرته 

ولی اگه مزه خاک و ماهی و موندگی و... داد یعنی جادو داری.

اللّهم عجّل لولیک الفرج