2777
2789

نمیگم همشون ولی بیشترشون این جورین انگار

اخه خدایی کسی ک از پسری خوشش میاد ک شبی دختراست و نازه یکم اختلال جنسی نداره؟ من هرکیو دیدم یا بایسکشوال بوده یا هموسکشوال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من كي پاپ رو نميدونم اما تو كي دراما مرداي كره اي فوق العاده مردونه و رمانتيك هستن اكثرشون ، قشنگگ آداب رفتار با خانم رو ميدونن ، خوش قلبن، خوش لباسن، هيكل هاي ورزشي دارن و تميزن 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

این خواهرزاده من دوسشون داره اتاقشم پره پوسترشونه

من رفتم مسافرت خونشون 

نصف پوستراش کندم😨😨😨😨

جنگ جهانی شد🤣🤣🤣

آقا شب میخابیدم تو اتاقش اینقد بدم میومد چشم باز میکردم اینا روبروم بودن

بعد مجبور شدم براش پوسترا و ماگ شیکتر بخرم از این کره آیا

تا آتش بس شد.😩😩😩

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
من كي پاپ رو نميدونم اما تو كي دراما مرداي كره اي فوق العاده مردونه و رمانتيك هستن اكثرشون ، قشنگگ آ ...

من چندتا انیمه میدیدم یا از این مانگوها مردارو خیلی مردونه به تصویر میمشید ولی واقعیت این نیست انگار

مثلا دقت کنی همیشه تو انیمه ها چشای بزرگی دارن کرکترا ولی ژاپنایی چشای ریز تو رفته دارن

نهدخب نمیشه کلی گفت. ممکنه از صدای یکی خوشت بیاد اما خب شخصیت و منشش رو قبول نداشته باشی، مثل تتلو من خودم صداشو دوست داشتم اما محتوای ترانه هاش از خودش و شخصیتش داغونتره و قرار نییت چون از صداش خوشم میاد الگوم باشه یا خط فکریش مورد تاییدم باشه