2777
2789

سلام داستان من طولانی منوتوبچگی به یه خونواده فروختن من 2تاداداش داشتم که یکیش مرده یکیش رفته یونان فروردین امسال پیداشون کردم6ماهه بنابه یه قهرمسخره باخاله خانواده تماس وخط وهمه چیش قطع حالاسوالن این آیامن ازطریق سفارت میتونم پیگیرشم؟ازایران کلا قانونی رفت ترکیه ازترکیه غیرقانونی رفت یونان من چکارمیتونم بکنم حتی اسم خارجشیم نمیدونم توروخداکمکم کنید هیچکسوندارم همین1داداشودارم توروخداکمکم کنید چی بایدبکنم آیاعکسوبدم سفارت کفایت میکنه

اگر پناهن... رفته فعلا نمیتونی پیگیریش کنی چون خیلیاشون با هویت جعلی میرن و جایی مشخصات اصلیشون ثبت نمیشه

مقصد کدوم کشور بوده؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا میرن یونان و بعد از اونجا به یکی از کشورای اروپایی

باید به مقصد برسه اعلام کنه پیش پلیس

دیگه تو مصاحله راه مشخصات اصلیش رو میده و اونجا میتونی پیگیریش کنی

بعید میدونم اینطوری بشه

وکیل بگیر که کارات پبش بره

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

اینجوری که رفته صد در صد برا پناهندگی رفته و متاسفانه سازمان ملل متحد به دلایل امنیتی هیچ اطلاعاتی نمیده.

از طریق فیس بوک و اینستا و ....سعی کن پیداش کنی

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
اینجوری که رفته صد در صد برا پناهندگی رفته و متاسفانه سازمان ملل متحد به دلایل امنیتی هیچ اطلاعاتی ن ...

از کاربرای قدیمیه سایت

هم رده لیلا مامان بهرادی :)

ریش سفید محسوب میشی

توفیسبوک اکانت اینانداره

میتونی یه متن تایپ کنی با ادرس و مشخصات و عکسش و بنویسی دنبال همچین شخصی میگردی و تا یونان فلان تاریخ ازش اطلاع داری و اینکه خواهرش هستی و بدنبالش

بعلاوه شماره تلفن و بخوای که هر کس دید اطلاعیه رو شر کنه تو صفحات اجتماعی یا اگر اطلاعی داره با شما تماس بگیره و مژدگانی دریافت کنه

بعد این اطلاعیه رو تو اینستا و کانالای تل گرام و فیس بوک پخش کن.

خودکار همه میبیننش

احتمال اینکه پیداش کنی زیاده.

پناهنده ها اکثرا تو کمپ کنار همن و از هم مطلع!!!!

همه جا بذار دیگه میتونی از پیجای معروف اینستا هم بخوای اطلاعیتو پخش کنن که قطعا به چشم بیاد