2777
2789

دوستان رابطهمن و شوهرم خیلی بد شده همش دعوا میکنیم.  بچم ده ماهشه ولی ذوز به روز داریم بدتر میشیم.  خیلی فاصله بینمون افتاده.  هر دو با هم بداخلاق شدیم.  درست میشه؟ 

باید حتما بری پیش مشاوره درست درمون. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست میشه به شرطی که شرایط جدید تون رو بپذیرید ، نقش های مهم شما الان دیگه مثل گذشته نیست ، اولویت ها تغییر کردن .‌... گذشته رو به گذشته بسپارید و برای ترمیم روابط به هم کمک کنید اگه لازمه با مشاور صحبت کنید. رفتار شما نه فقط روی خودتون که روی فرزندتان هم اثر داره.

چرا  ما بچه آمد بیشتر باهم خوبیم

چه خوب ما خیلی بد شدیم.  قبلا خوب بودیم. 

شوهرم همش خستس.  از بیرون میاد عصبانیت سر کارشو رو من خالی میکنه.  منم بد اخلاق سدم همش با صدای بلند صحبت میکنم آخه خودم دست تنها پسرمو بزرگ کردم.  تنهای تنها از صبح تا شب یچکی رو نمیبینم اینم روز یه ساعت  میاد یا خستس یا بداخلاق 

دچارافسردگی بعدزایمان شدی

شوهرهاهم ماشاءالله ته ته اخلاق وصبر

توی این شرایط اصلادرک ندارند

درمان بشی مشکلاتت حل میشه انشاءالله

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
دچارافسردگی بعدزایمان شدی شوهرهاهم ماشاءالله ته ته اخلاق وصبر توی این شرایط اصلادرک ندارند ...

والا بیشتر اون دچارافسردگی شده.  اصلا خوشحال نیست تمیشه خسته و ناراحت و عصبانی.  هیچی خوشحالش نمیکنه

والا بیشتر اون دچارافسردگی شده.  اصلا خوشحال نیست تمیشه خسته و ناراحت و عصبانی.  هیچی خوشح ...

فکرکنم تایپیک درمانش روگذاشتم یاسرچ کن پیداکن عالیه

تغذیه درست بشه افسردگی درست میشه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
چرا...پس واسه ما این اتفاق نیفتاد

نمیدونم.  شوهرم بعد از بدنیا اومدن بچه اخلاقش بد شده.  همش با صدای بلند صحبت میکنه یا خستس یا عصبانی.  حتی حرات ندارم بگم یه کیلو پیااز برای خونه بخر.  انگار اخردنیا میشه.  کار بیرونش خیلی سنگینه

نمیدونم.  شوهرم بعد از بدنیا اومدن بچه اخلاقش بد شده.  همش با صدای بلند صحبت میکنه یا خستس ...

شاید چون بیشتر به بچه توجهتو دیده حسادت کرده جور دیگه ای داره خودشو خالی می‌کنه....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه