2777
2789
عنوان

نهاییا

55 بازدید | 7 پست

چخبره؟؟؟؟الان ما منطقه محرومیا ماهایی که معلمای خوبی نداشتیم چه غلطی باید بکنیم؟

طرف تیز هوشان و غیر انتفاهیه میگه متوسطه

خواهشا نیاین بگین خودتون باید دنبالش میرفتین ادم ریاضی شیمی فیزیک هزار تا کتاب از انسانی 

چجوری دقیقا تا ساعت ۲ مدرسه باشه بعدشم هم برا نهایی بخونه هم کنکور بخونه هم بخواد کلیپ اموزشی و درسنامه بخونه

اینا همش شعاره

تف به شرف نداشته شون

فاجعه ست این وضع امتحان گرفتن و این سطح تدریس

خب بیاین بگین درس نخونین دیگه

چرا شرایط و انقد وحشتناک میکنین

بعدشم مارو با ده سال پیشیا مقایسه میکنن ک چرا اونا تونستن شما نتونستین

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

امتحانا سخت تر شده

شرایط هم عادلانه نیست.

اما خب مگه جز تلاش راهی هست؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

امتحانا سخت تر شده شرایط هم عادلانه نیست. اما خب مگه جز تلاش راهی هست؟

چه تلاشی

صب تا شب خودتو حبس کنی بکوب بخونیم تهش هیچی نمیشه و نمیتونی جواب بدی

مگر کسی که از همون اول خوب باهاش کار شده و شرایط خوبی داشته در کل

قبلا تا حدی بود اما الان دیگه حتی درس خوندنم فقط مال پولداراس

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه تلاشی صب تا شب خودتو حبس کنی بکوب بخونیم تهش هیچی نمیشه و نمیتونی جواب بدی مگر کسی که از همون ا ...

الان من هر چی بگم شما بهانه میاری عزیزم ،منم سال ۹۹ جای شما بودم و همین بهانه ها رو داشتم.

اما ۴۰۱ مجبور شدم تمام توانمو بذارم ک فقط از مرحله عبور کنم.

شما هم بزودی متوجه میشی ک راه هر چقدر سخت و ناعادلانه مجبوری یا کلا بیخیال بشی یا صدتو بذاری تلاش کنی

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان من هر چی بگم شما بهانه میاری عزیزم ،منم سال ۹۹ جای شما بودم و همین بهانه ها رو داشتم. اما ۴۰۱ ...

اینا بهونه نیست حقیقته 

فکر میکنین تلاش نمیکنیم؟.من شبی که ینفر داشت خفم میکرد و میخواست بهم تجاوز کنه دوساعت بعدش نشستم کتابامو دستم گرفتم

پس نگین بهونه

من سه شبه دو دیقه نخوابیدم و نمیدونم دیگه چیکار باید میکردم که نکردم

اینا بهونه نیست حقیقته  فکر میکنین تلاش نمیکنیم؟.من شبی که ینفر داشت خفم میکرد و میخواست بهم ت ...

خب شرایط روحیتون به مسائلی ک گفتید در مورد امتحانا ارتباطی نداشت گلم ولی حتما به تراپیست مراجعه کنید.

در مورد تلاشتون هم اگه درست بوده باید نمره‌ی خوب کسب کنید دیگه و نگران نباشید

خب شرایط روحیتون به مسائلی ک گفتید در مورد امتحانا ارتباطی نداشت گلم ولی حتما به تراپیست مراجعه کنید ...

من اگ پول داشتم ی مدرسه ی خوب میرفتم تراپیست پیشکش

اینو گفتم ک صرفا بدونین خوندم ن بهونه اوردم.

در ضمن خیلی از ماها تو مدرسه هایی هستیم ک تا نصف سال معلم نداشتیم

به هرحال موفق باشید

من اگ پول داشتم ی مدرسه ی خوب میرفتم تراپیست پیشکش اینو گفتم ک صرفا بدونین خوندم ن بهونه اوردم. ...

ان شاءالله شماهم موفق باشید😊