2777
2789

خیلی وزنم بالاست مشکل ناباروری دارم باید هرجور شده وزن کم کنم پیاده روی خیلی میرم تحرکمم خوبه بنظرتون رژیم خوبی هست بگیرم؟

تعداد رای : 21
نظرسنجی
بله
11
52%
خیر
10
47%

نه رهات میکنه ،نه خودش بلده که نگهت داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم سختیه . من باهاش ۸ کیلو کم کردم . بننظرم به یک بار امتحان می ارزه . اما بعدش باید رعایت کنی تا برنگرده . آب فراوون بخور 

🌺🌺🌺🌺🌺🌺دنی مزون واردات مستقیم لباس ترک سیسمونی ، با قیمت های بسیار مناسب، جنس عااالی ترک تضمینی صد در صد کانال https://tlgrm.me/sismonistanbul  8 شماره تل گرام : 09147131382  . ارسال با پست و پیک داریم ... اینستا: danimezon2018
دلی جان خوبی شما هم اینجای

اره عزيزم

اون سويديه البته 😃😃

كانادايي هم خوبه ولي سويدي يكم بيشتره كاهشش 

كانادايي من شنيدم اگه جايگزيناش به خصوص سالاد كرفسشو بخوري خيلي خوب جواب ميده

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!

نه بابا میمیری از گرسنگی . بهت پیشنهاد رژیم جنرال موتورز رو میدم لاقل کمتر گرسنگی میکشی 

ولی بهتره بری دکتره رژیم 

و به پیشنهاده دیگه که در کنار هر رژیمی که گرفتی حتما انجامش بده نتیجه میبینی

هر صبح ناشتا 10 دونه برنج خام (هندی نباشه) بشور با آب بخور جواب میده برا لاغری