2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه و بارداری در خواب برکته به خصوص اگر دختر باشه به اندازه ی زیبایی اون دختر ثروت به سمتشون میاد

شما تعبیر خواب بلدین؟ منم خواب دیدم یه درخت گردو، میوش شبیه گردو با پوست سبزش درشت و خوب، بعد دیدم اااا ریشش تو زمین نیس، فقط خودش تو اسمونه

شما تعبیر خواب بلدین؟ منم خواب دیدم یه درخت گردو، میوش شبیه گردو با پوست سبزش درشت و خوب، بعد دیدم ا ...

نه بلد نیستم ولی خواب ایشون رو خودم قبلا زیاد می دیدم تعبیرش رو درآوردم این بود و واقعا هم هربار تعبیر میشه.

گفتم شاید برگرده به خودم 😂

یه استاد می‌گفت وقتی برای بقیه خواب می بینید لازم نیست بهشون بگید چون این خواب برای شماست ، میگفت روح شما می خواد باهاتون صحبت کنه و از اجسام و افراد در دسترس شما که شناخت دارید نشونتون میده.

می‌گفت مثلا اگر روحتون میخواد در مورد از بین رفتن یک ویژگی خوب در روح‌و‌وجود خودتون به شما خبر بده در قالب فوت یک عزیز اینو نشونتون میده اگر بخواد از به وجود اومدن یک ویژگی خوب توی روحتون بهتون خبر بده در قالب تولد یه بچه