الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما ماشاالله بچه شدی اما همسرتون چاق شدن وریش وسبیل گذاشتن سنشون به نسبت هفت سال قبل خیلی زیاد تغییر ...
من از همسرم یک سال و نیم بزرگترم ولی خیلی بیبی فیسم. شوهرم چون من دوست دارم ریش میذاره. البته بیشتر ته ریش دوست دارم اما ته ریشش خیلی زود تبدیل به ریش میشه😁
من از همسرم یک سال و نیم بزرگترم ولی خیلی بیبی فیسم. شوهرم چون من دوست دارم ریش میذاره. البته بیشتر ...
اره واقعا بیبی فیس هستی
انشاالله دلتم همیشه جوون باشه❤️
مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتوندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگموبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊