2777
2789

دیر شدنش مشکلی نداره زودتر نزنین

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیق روز تولدشه ولی واکسن شش ماهگیشو یک روز دیرتر زدم یعنی مشکل بوجود میاد؟

بهداشت به من گفت زودتر نزنین دیرتر عیبی نداره.اما یک روز رو نمیدونم.شما وقتی بردی اونجا بگو خیالت بشه

من واکسن هجده ماهگی که خیلی حساسه رو اشتباهی چند روز زودتر زدم خیلی ترسیده بودم زنگ زدیم از چند تا دکتر پرسیدیم گفتن چیزی نمیشه.خداروشکر به خیر گذشت🙂

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
دقیق روز تولدشه ولی واکسن شش ماهگیشو یک روز دیرتر زدم یعنی مشکل بوجود میاد؟

واکسن ۲و ۴ و ۶ ماهگی باید بافاصله‌ی دو ماه زده بشن و زودتر نمیشه زد

ولی یک سالگی جدا از اوناست 

یه کم دیرتر هم بری اشکال نداره