2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۸ ساله بچه دار نمیشم میتونم بخاطر این موضوع کارای طلاقم راحتتر انجام بشه حتی اگه طرف نخواد طلاقم ...

سلام .بچه دار نشدن شما هیچ کمکی برای طلاق گرفتنون از همسرتون نداره وشوهرتون حتی بدون هیچ دلیلی میتونه شمارو طلاق بده ولی دادخواست طلاق از سمت زوجه خیلی سخته شرایط خاص خودشو داره باید عسروحرج خودتونو ثابت کنید

سلام .بچه دار نشدن شما هیچ کمکی برای طلاق گرفتنون از همسرتون نداره وشوهرتون حتی بدون هیچ دلیلی میتون ...

آخه مشکل از شوهرمه بعد اینکه این مورد تو شروط دوازده گانه سخت هست وچندتا وکیل گفتن میشه

آخه مشکل از شوهرمه بعد اینکه این مورد تو شروط دوازده گانه سخت هست وچندتا وکیل گفتن میشه

ببین عزیزم عسر وحرج شامل همه مواردی که تو زندگی مشترک زن آسیب میبینه هست بس باید نازا بودن همسرتون ابتدا ثابت کنید بعد اجازه طلاق داده میشه من فکر کردم مشکل از شماست وشما هم میخوایین طلاق بگیرین به خاطره همین گفتم ربطی نداره