2777
2789
عزیزم تو این مسایل باید رک باشی، بچه خواهر منم شیطونه و بهم ریز، ولی من بخواد بیاره بذاره پیشم مثلا ...

چجوری بچه منظم بارش اوردی والله من پیر شدم از دسش

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما بچه هات اروم و نرمال و طبیعی هستن

بزرگه بیرون خجالتیه ولی تو خونه خیییلی شیطونه اما خرابکار نیست فقط سرو صدا داره و بپر بپر که من مشکلی ندارم و گاهی خودم باهاش بازی میکنم، دومی هم کوچیکه هنوز. واسه اولی البته افسردگی پس از زایمان داشتم مه رفتم دکتر دارو خوردم واقعا خوب شدم

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

اصلنم سخت نیست،فقط یه کم دهن آدم سرویس میشه، اعصاب و روانت به فنا میره،زندگی وآرامشت تعطیل میشه،نه تفریحت تفریحه نه مهمونیت مهمونیه نه غذاخوردنت نه حموم رفتنت نه خرید کردنت نه ریخت و شکل خونه وزندگی و خودت نه هیچیز دیگه ای،الانم نمیگیره بخوابهههههه خدااااااااا😭😭

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

هر زمان آمادگی دیدی اقدام کن .واقعا آمادگی میخواد . امشب دست کرده تو کیفم خودکارم رو برداشت گفتم نه ...

ای جانم خدااا😍🤣🤣🤣

من بچه ندارم 

ولی خواهرشوهرم داره 

میبینم ک کلا ریلکسه

مثلا بچه یه چیز میخواددگریه میکنه کاملا بی تفاوت کارشو میکنه گاهی حتی میخنده به رفتار های بچه 

حرص نمیخوره 

بنظرم ماها ک حساسیم زود از کوره در میریم خیلی سخته بچه داری

باید بیخیال تر بود

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
مهم نیست اصلا مهم نیست اینهمه ادم مردن اطرافیانشون به زندگی ادامه دادن گذشته رفته منم بمیرم همین م ...

دلم برا بچت سوخت.اگر واقعا اینجوری بزارش بهزیستی

جدی میگم.مطمئنا اون بچه هم داره زجر میکشه اعصابت داعونه بزار اونجا ماهانه ی مبلغی بده.ی مدت ازت دور بلشه بلکه اروم بشی خدا صبرت بده.اشکم دراومد.برا بچت تروخدا باهاش مهربون باشاون جز تو کسی ندار۶

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
منم سر بچه اول تا ۵-۶ ماه اینطوری بودم تا ۳ ماه مامانم کلا خونه ما بود، یک ماه هم بعدش من رفتم خونه ...

ازپستت روحیه گرفتم☺ ولی باز خوبه مامانت میتونسته بیاد خونت

من چون خواهر ندارم مامانم همیشه برایه داداشامو بابام باید غذا درست کنه نمیتونه بیاد خونه من همش من اینجام.

بچه چند وقتش شد که دیگه کلا راحت بودی؟؟

سر بچه دوم این جوری نبودی از همون روز اول تولد؟؟

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
خدا بنده هاش رو با سختی امتحان میکنه...

تمام این چیزا، خلق انسان، فرستادن دین و پیامبران از طرف خدا برای چیه؟ هدایت بشر

اون هدف و اخرش چیه؟ دقت کنی تو قران هم بهشت رو وعده داده برای انسانهای پاک و خوب
تمام مسایل دینی و دنیوی و اخروی همه چیز برمیگرده به اینکه صالح باشید
دقت کردین همش میگن این دنیا فانیه اصل اون دنیاست
آخرتت روخراب نکن برای خوشیهای بی ارزش و بی اهمیت و زود گذر این دنیا
همش میگن انشاالله جایگاهت بهشت باشه
و از این قبیل حرفها که هزاران بار شنیدیم
هدف اون بهشته اخرش اون بهشته که خوب زندگی کن صالح باش که اون دنیا بری بهشت

وقتی خدا خودش بندش رو افریده و کاملا میشناسنش؟ این امتحان هم از اون حرفهای خنده داره

یعنی خدا بنده ای که آفریده نمیشناسه و جواب امتحان رو نمیدونه برای همین بندش رو امتحان 

امتحان؟ مگه خدا خودش خالق بندگانش نیست؟ 

بندگانش رو نمیشناسه؟ مگه از آینده همه بندگانش خبر نداره؟ 

مگه نمیدونه صبر و تحمل بندش چقدره؟ 

مثلا به گناه میفته، یا کفر میگه یا انقدر داغونه که خودکشی میکنه به مرگ راضی میشه پس این چیه کاریه بندش رو ازار بده؟ 

در ضمن خود خدا مگه ازجواب همه امتحاناتش از بندگانش رو نمیدونه بازم امتحان میکنه؟

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

دقیقا

تمام این چیزا، خلق انسان، فرستادن دین و پیامبران از طرف خدا برای چیه؟ هدایت بشر

اون هدف و اخرش چیه؟ دقت کنی تو قران هم بهشت رو وعده داده برای انسانهای پاک و خوب
تمام مسایل دینی و دنیوی و اخروی همه چیز برمیگرده به اینکه صالح باشید
دقت کردین همش میگن این دنیا فانیه اصل اون دنیاست
آخرتت روخراب نکن برای خوشیهای بی ارزش و بی اهمیت و زود گذر این دنیا
همش میگن انشاالله جایگاهت بهشت باشه
و از این قبیل حرفها که هزاران بار شنیدیم
هدف اون بهشته اخرش اون بهشته که خوب زندگی کن صالح باش که اون دنیا بری بهشت

وقتی خدا خودش بندش رو افریده و کاملا میشناسنش؟ این امتحان هم از اون حرفهای خنده داره

یعنی خدا بنده ای که آفریده نمیشناسه و جواب امتحان رو نمیدونه برای همین بندش رو امتحان 

امتحان؟ مگه خدا خودش خالق بندگانش نیست؟ 

بندگانش رو نمیشناسه؟ مگه از آینده همه بندگانش خبر نداره؟ 

مگه نمیدونه صبر و تحمل بندش چقدره؟ 

مثلا به گناه میفته، یا کفر میگه یا انقدر داغونه که خودکشی میکنه به مرگ راضی میشه پس این چیه کاریه بندش رو ازار بده؟ 

در ضمن خود خدا مگه ازجواب همه امتحاناتش از بندگانش رو نمیدونه بازم امتحان میکنه؟

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

چه جالب اونوقت تاوان امتحانات خدا رو باید یه بچه معصوم و بیگناه با عذاب و زجر بده؟ 🤔

خدا چرا انسان رو خلق کرد؟

چون اگر شخصی در انجام کاری هدفی داشته باشد یعنی تحت تاثیر اون هدف دست به انجام کار زده و اگر اون هدف نبود فرد اون کار رو انجام نمیداد

اگر خدا درخلقتش هدفی داشته باشه به این معنیه که خدا تحت تاثیر عاملی(هدف) دست به انجام خلقت زده

پس نتیجه خدا هدفی از خلقت نمیتونه داشته باشه چون که تحت تاثیر هدف کاری رو انجام دادن ویژگی موجودات بالقوه هستش بهش میگن استکمال

وقتی هدفی دارید یعنی سعی میکنید به چیزی که ندارید برسید یعنی به کمال برسید
ولی خدا کمال مطلقه به چیزی نیاز نداره پس نیازی به هدف نداره

پس خدا چون معجزه به انسانها نشون داده نیاز داشته تا وجود خودشو به مردم ثابت کنه؟

اگه هدفی نداشته از ایجاد این همه دستورات و وظیفه ها برا انسان پس خدا که به خاطر آدم انسان رو وارد جهانی کرده که سختی و مشقت و مشکلات بکشه

اگر خالق هدفی نداره پس باید زنده بودن هم هدفی نداشته باشه 
انسان باید بدونه خالق برا چی خلقش کرده تا بتونه هدفی برا خودش ایجاد کنه 

چجوری بچه منظم بارش اوردی والله من پیر شدم از دسش

باید جای مشخصی بذاری عقدشو خالی کنه، من تابستونا توی تراس و زمستونا یه زیر انذاز بزرگ که خودم دوختم و ضد آبه براش میندازم هر بازی بخواد از بچگی کرده، خمیر بازی، گل بازی، رنگ بازی، بازی با حبوبات ولی مهمه که بعد از تموم شدن بازیش خودش کمک کنه و جمع کنه، شاید باورت نشه توی دوران بارداریم من استراحت مطلق بودم، بچم پنج سالشم نبود هنوز غذا گرم میکرد توی ماکروویو سفره مینداخت، تمیز میکرد، با جارو شارژی کوچیک جارو میزد، میوه هارو ظرف آب میاوردم براش با زیرانداز هم میشست هم بازی میکرد، آخر کار خودم یه آب میگرفتم روشون، کابینت دستمال میکشید، البته حتی اگه در حین کمک کردن خرابکاری هم میکرد اصلا دعواش نمیکردم فقط یادش میدادم بیشتر دقت کنه، و دایم ازش تعریف میکردم

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵