2777
2789
عنوان

الان چهارپنج روزه از تولدم میگذره

194 بازدید | 19 پست

و شوهرم اصلا یادش نیست

البته دیگه خیلی وقته مهم نیس واسم

چون سالای قبل هم کارخاصی نمی‌کرد یا یادش نبود یا یروز بعد یادش میفتاد تبریک میگفت

یا وقتی هم یادش بود بازم یه تولدت مبارک خشک خالی بدون کیک و کادو یا اینجور چیزا

سالای قبل ناراحت میشدم واقعا ولی امسال اصلا خودمم به روش نیاوردم

میدونی 

یه چیزایی به تایمش قشنگه 

من دیگه اون ذوق و شوق رو از دست دادم و فکرنمیکنم دیگه هیچوقت این چیزای کوچیک خوشحالم کنه🫠🫠

دقیقل

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگم من که خانوادم واسم تولد میگیرن و تبریک میگن کادو میدن خجالت میکشم دوست دارم اصلا یادشون نباشه کلا ۳بار تاحالا واسم تولد گرفتن فقط بار اول ذوق کردم امسالم میخوان تولد بگیرن هی دعا میکنم یادشون بره مشکلم چیه🤦‍♀️🤦‍♀️

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

من از خدامه یادش نباشه،همین که مادرم صبح زود زنگ میزنه میگه تولدت مبارک،خوش اومدی نی نی کوچولوی من،تو اروم بودی گریه نمیکردی و....😂برام بسه

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
تولدت مبارک 🌼از کسی انتظار نداشته باش کاش خودت یه کیک میخریدی یا درست میکردی این روزا مشغله فکری زی ...

نه امسالم انتظار نداشتم واس همین اصلا ناراحت نشدم و به روش نیاوردم

خب تا حالا باهاش صحبت کردید ک۶ دوست دارید برای تولتون کادو بخره و جشن بگیره ؟

شما برای تولدش چیکار میکنید .

به مردا اصولا باید بگی چیکار کنن خودشون واقعا یک سری چیزا رو که از نطر ما خانوما مهمن رو نمیدونن 

تولدت مبارک باشه اسی جوووونممم

فقط اینکه رابطه تون تو خونه چجوریه؟؟ باهم مهربون هستین؟؟

اشکال نداره عزیزم غصه نخور

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
خب تا حالا باهاش صحبت کردید ک۶ دوست دارید برای تولتون کادو بخره و جشن بگیره ؟ شما برای تولدش چیکار ...

اره بارها گفتم 

واسش سه چهارسال اول هم هرسال جشن گرفتم ولی وقتی دیدم اون کاری نمیکنه دیگه منم به یه تبریک خشک و خالی بسنده کردم