2777
2789
عنوان

چرا پسرا کات می کنن بعدش ….

129 بازدید | 4 پست

بعد یه مدت به غلط کردن میفتن 

دوست پسر من بشدت شکاک بود با اینکه من همه جوره باهاش راه میومدم و به حرفش بودم به خاطر بیرون رفتن ساده کات کرد رفت همزمان با چند نفر من که میدونستم هیچکس یک هفته باهاش نمیمونه 

امروز پیجش از پرایوت دراورد که مثلا من ببینم چون شمارم عوض کردم نتونه بهم دسترسی پیدا کنه 

بعد تمام این مدت در حال سوگواری بوده یکی یکی دهنش سرویس کردن رفتن 

دلم خنک شد امیدوارم بدترین ها سرش بیاد هرجند میدونم هرگز از اخلاق گندش دست بر نمیداره 

بهش گفته بودم هرجا بری پس می فرستنت با این اخلاق گندت 

خوبش شد

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

بهترین کار کردی خط تو عوض کردی 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کار کردی خط تو عوض کردی 

اره عقده ای حقش بود اصلا نمیذاشت جایی برم خودش میبرد میاورد فقط یه بار با اینکه بهش اطلاع دادم خودشم نبود گفتم بیا باهم‌بریم کات کرد خاک بر سر 

گفتم برو حتما بقیه مثل من میمونن اوامرت اجرا کنن 

روح روانم با رفتنش نابود شد چون عاشقش بودم هنوزم نتونستم فراموشش کنم 

اره عقده ای حقش بود اصلا نمیذاشت جایی برم خودش میبرد میاورد فقط یه بار با اینکه بهش اطلاع دادم خودشم ...

منم همین طور

اصلا برنگردی سمتش هااااا 

هیچ وقت عوض نمیشه تازه بدتر میشه بعد پر رو تر هم میشه 

ارزش خودت بهش نشون بده 

مگه رییس توعه