2777
2789
عنوان

بچه های شمال بیاین👈🏽👉🏽👩🏽

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 20 پست
منظورتون از کدو، کدو سبزه!؟ یا کدو حلوایی (همون کدو زرد)؟

سبز بود ظاهرا از خانمه پرسیدم گفت ما درست میکنیم واسه تابستون گرمازدگی رو کم میکنه

THE UNIVERSE SUPPORTS ME AND WANTS TO GIVE ME WHAT I WANT🌟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سبز بود ظاهرا از خانمه پرسیدم گفت ما درست میکنیم واسه تابستون گرمازدگی رو کم میکنه

اگه ماست بود، که شاید کدو سبزو همراه دلال به ماست اضافه کرده باشن...

ولی اگه ماست توش نداشتو طعمش به ترشی میزد باز یه چی دیگست....

اگه ماست بود، که شاید کدو سبزو همراه دلال به ماست اضافه کرده باشن... ولی اگه ماست توش نداشتو طعمش ب ...

اجی رنگش خیلی سبز یود هوس کردم شدید

میشه اونی که ماست نداره رو بگی چطوری درست میشه؟

عزیزمییییی...

اگه ماست نداشت توش شاید نازخاتون بوده، که هم میشه با بادمجون کبابی درستش کرد، و هم بازیا با کدو سبز درستش میکنن، منم دقیقا اونی که با کدو سبز درست میکننو بلد نیستم، یعنی نمیدونم کدو سبزو باید پخته تو‌نازخاتون استفاده کنن یا خام؟ و مقدار موادا چقدر باید باشه

ولی یه چی کلی بخوام بگم، اینه که نازخاتونی که ما با کدو سبز درست میکنیم، اینجوریه که کدو سبز، آب غوره، سبزی دلال که تو ماست میریزن و باهم ترکیب میکنیم، بعضیام بنا به سلیقشون رب الوچه هم اضافه میکنن، 

عزیزمییییی... اگه ماست نداشت توش شاید نازخاتون بوده، که هم میشه با بادمجون کبابی درستش کرد، و هم با ...

کاش این کامنت رو نمییخوندم چون اب لک و لوچم سرازیر شذددددد

مرسی لطف کردی حتما درست میکنم ی موقغ