2777
2789

اولین روز آخرین پریودی من ۳ اردیبهشت بوده 

یعنی الان ۴هفته و ۶روز؟؟

عدد بتا 7803

اینا یعنی توی چه مرحله ایه؟

الان میشه انداختش؟؟

من قصد بارداری نداشتم با جلوگیری حامله شدم توروخدا نصیحت نکنید فقط راه کار بدین برای سقط 

و اینکه برای خودم مشکلی پیش نمیاد؟؟

بعد دوباره میتونم باردار بشم؟؟

وزن اولیه 108⬅️وزن امروز7۶⬅️وزن هدف 69

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی هفته ی ۵ بارداری،،۴ هفته و ۶ روز.

بتا هم طبق همون هفته اس.

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

آخ آخ بتا بالاس احتمالن دوقلوئه 🥹🥲

میدونی چه همه ادم دلسون میخاد جای تو باشن ، دارن میلیونها خرج میکنن

اولن ک سقط ناشکریه نعمت خداس 

بازتاب منفیشو هم این دنیا میبینی هم اون دنیا

از لحاظ روحی هم بشدت پشیمون میشی و عذاب وجدان باهاته

دومن بعد ازسقط هرچیزی ممکنه ،بله ممکنه ک دیگه باردارنشبی، بعدش حتمن سونو بری ، ممکنه بقایاش بمونه

❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫   ۱. وضع مالیت خرابه ۲. بیماری جسمی یا روحی داری ۳. اگر زود جوش وعصبی هستی، اعصاب بچه رو نداری  ۴. اگر بیسوادی ۵. اگر پیری و سنت بالاس    . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار .  بچه مسئولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت از دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچه بیچاره،  تو پیر و دایم المریض باشی ، من خودم مادر دوتا بچه هستم،   ناراحتم میشی، ناراحت  شو اما اینو بدون  بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب   لطفشونه  ،  تروما نسازید برا بچه بیچاره ،  اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

چون قصد نداشتی الان قاتل بچه ات میخوای بشی 😏چطور با عذاب وجدانش کنار بیایی چطور میتونی اون دنیا جوابشو بدی وقتی بهت بگه مامان چرا حق حیاتو ازم گرفتی

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚