2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

45 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها کسی بوده اینجا با وجود تنبلی تخمدان باردار شده باشه؟ 

من دو ماه اقدام بودم ولی نشد رفتم دکتر بهم گفت تنبلی تخمدان داری متفورمین و پروژسترون داد که پریودم منظم بشه 

روز دوم پریودم که رفتم گفت تقریبا مشکلت حل شده و تخمدانات خوبه و قرص لتروزول داد 

روز دوازده پریود دوباره رفتم ولی با وجود خوردن لتروزول گفت فولیکول غالب نداری و دوباره تنبلی دیده میشه 

دوباره بهم مدروکسی داد و گفت فولیک اسید و متفورمین هم بخور وزنت رو بیار پایین 

چکار کنم که بشه؟😢

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین وزنتو بیار پایین دختر عمه منم دقیقا همینطوری بود 10 کیلو که لاغر شد زود حامله شد

آخه زیاد اضافه وزن ندارم کلا ۸ کیلو 

خیلی نگرانم 

الان چند روز هیچی نمی‌خورم یعنی صبحانه و شام فقط یه دونه تخم مرغ و غروب یه قاشق عسل 

سلام عزیزم خوب هستین ؟تو یکی از تاپیک ها دیدم که گفتین ترس دی مکس آموزش میدین 

ی سوالی داشتم ....من لپ تاپم CPU:Athlon silver 7120u

RAM:8

و دو گیگ گرافیک داره ..‌‌.تری دی مکس رو روش نصب کردم و در مراحل آموزش هستم ...میخواستم ببینم سیستم جواب میده ؟من فقط برای طراحی کابینت میخوام انیمیشن هم نه ها فقط در حد ی عکس که قبل اجرای کار به مشتری نشون بدیم 

لا إله إلّا اللّه
سلام عزیزم خوب هستین ؟تو یکی از تاپیک ها دیدم که گفتین ترس دی مکس آموزش میدین  ی سوالی داشتم . ...

سلام عزیزم با توجه به کاری که میخوای انجام بدی رمت خوبه 

Cpu سیستمت رو من اطلاعاتی درباره ش ندارم ولی اگر مکس رو‌نصب کردی و داری کار می‌کنی برای شروع کارت خوبه فقط ممکنه زمان بیشتری ببره رندرگیریت مثلا کسی که یه رندر رو با core i7 تو بیست دقیقه میگیره شما تو ۴۰دقیقه بگیری

کلا تو خرید لپ تاپ به CPU و گرافیک توجه کنید چون قابل ارتقا نیست ولی رم رو میشه افزایش داد 

سلام عزیزم با توجه به کاری که میخوای انجام بدی رمت خوبه  Cpu سیستمت رو من اطلاعاتی درباره ش ند ...

ممنون عزیزم لطف کردی ....من خودم چون اطلاعاتی نداشتم قبل خرید از چند نفر پرسیدم اصلا در مورد سی پی یو چیزی نگفتن فقط رو گرافیک تاکید میکزدن .....الآنم آموزش رو شروع کردم دوره مقدماتی رو پشت سرگذاشتم انشالله خوب کار کنه کارمو راه بندازه

لا إله إلّا اللّه
ممنون عزیزم لطف کردی ....من خودم چون اطلاعاتی نداشتم قبل خرید از چند نفر پرسیدم اصلا در مورد سی پی ی ...

کارتو راه میندازه تایم رندرت طولانی تر میشه 

زمانی که میخوای رندر بگیری ببین سیستمت گرافیک قوی تری داره یا CPU  تنظیمات رندرت رو میتونی بر این اساس روی اونی که قوی تره تنظیم کنی 

خواهش میکنم عزیزم موفق باشی