2777
2789
عنوان

نگاه‌های خواستگارم حالمو بد کرد

739 بازدید | 25 پست

یه مورد بهم معرفی شد موقعیت مالی و شغلی خوبی داشت، شرایط خانوادگیشم مورد پسندم بود ولی ظاهرشو نپسندیدم و رد کردم با اینکه اون آقا خیلی اصرار داشت

بیشترم از رفتارش بدم اومد

تو پارک قرار گذاشتیم با مامانامون،به محض اینکه منو دید چشم برنمیداشتااااا بعد رفتیم حرف بزنیم عادی بود فقط موقع برگشت هرچی من فاصله میگرفتم اون بیشتر خودشو نزدیکم میکرد آخر مجبور شدم راه راستو رها کنم از تو چمنا رفتم سمت مامانا، اونم جدا رفت😐😐😐😐

حاااالم بهم خورد از اینکارش یه کم متانت و...خوب چیزیه

آخه چرا انقدر بیشعورن یه عده!!! حالا یکی میگفت طبیعیه نگات کنه چون میخواد انتخابت کنه و برای مردا هم اون قضیه مهمه بچه‌ها من محجبه‌ام تا حالا دست نامحرمم بهم نخورده توقع دارم شانم حفظ بشه مرد باوقاری باشه بعد این رفتارا عادیه؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه خودشونزدیک میکرده جالب نیست درکت میکنم دوست داری سرسنگین باشه انشاءالله همونی که میخوای بهترینش قسمت شه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

موافقم نگاه کنه ولی زل زدن و جوری انگار هوله رفتار نکنن اصلا جذاب نیست

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

منم از این مدل خواستگارا داشتم اگر نگاهاش هیز بودن رد کن بدردت نمیخوره 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
یعنی اینکه طرف سعی میکنه خودشو بچسبونه به یه دختری که معذبه تجدده؟! 

من خودم ب عنوان ی دختر ۷۹ ای ذره ای ب حجاب اعتقاد ندارم ب خواستگاری سنتی اعتقادی ندارم با طرف دوست میشم قرار اول هم در حد دست دادن مشکلی ندارم