2777
2789

برا استان تهران منظورمه...تا چندروز پیش من هرچی میخاستم ثبت نام کنم گفت در استان انتخابی شما فعلا هیچ بانکی دارای اعتبار نیس!خواستم بدونم کسی تازگی ثبت نام کرده؟

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من شمالم دو هفته پیش ثبت نام کردیم بعد ۷ روز ضامن بردیم بعد دو روزش پولو دادن فرزند دومم بود ۸۰ ...

بسلامتی خرجش کنی عزیزم منم فرزند دوم هرچی میخام ثبت نام کنم میگه تهران فعلا اعتبار نداره!!!

بسلامتی خرجش کنی عزیزم منم فرزند دوم هرچی میخام ثبت نام کنم میگه تهران فعلا اعتبار نداره!!!

فدات شم پولش برامون برکت نداشت همین ک گرفتیم ماشینمون خراب شد تلویزیون خراب شد اصلا یه چیز عجب غریبی بود...تهران برین بانگ تجارت ببین میشه

فدات شم پولش برامون برکت نداشت همین ک گرفتیم ماشینمون خراب شد تلویزیون خراب شد اصلا یه چیز عجب غریبی ...

الهی اصلا غصه نخور ی حکمتی داشته ک ما ازش بی خبریم....من دخترم وارد ۲۲ ماه شده چند بار ثبت نام کردیم ضامن جور نشد بیخیال شدیم الان ک ضامن داریم میخام برم تو سایت میگه اعتبار نیس...اخه اول باید ثبت نام کنی بعد بانک انتخاب میکنی و...

الهی اصلا غصه نخور ی حکمتی داشته ک ما ازش بی خبریم....من دخترم وارد ۲۲ ماه شده چند بار ثبت نام کردیم ...

فداتشم....ایشالله زودتر واستون جور شه به خوشی استفاده کنین نه برايه من دخترم سه ماهه پسرم متولد ۹۹ هست بهش وام تعلق نگرفت ولی واسه دخترم وام رو گرفتیم

فداتشم....ایشالله زودتر واستون جور شه به خوشی استفاده کنین نه برايه من دخترم سه ماهه پسرم متولد ۹۹ ه ...

ممنونم خدا انشاله حفظشون کنه عزیزم 🥰