2777
2789
نه تز نظر همه زیبام

این مقدار از تواضع خوب نیست خواهر من یکم عزت نفس داشته باش 😐

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن واقعامیتونه بگه ک من ویژگی های خوبی دارم با یکمی تلاش میتونم بهتر شم این معلوم نیس اعتماد به نفس د ...

خب یه اصطلاح هست :خوشگل بدشانس        می‌خواسته بگه من اون آدمم 

چون تا حالا کسی رو ندیدیم اعتماد به نفس داشته باشه و فکر میکنن از خودشون تعریف نکن میشن آدم خاکی و م ...

همه آدم ها ب نظرم یک چیز زیبا تو صورتشون دارن یکی چشمش قشنگه یکی پوستش یکی هیکلش 

ب نظرم میشه نکات مثبت خودمون رو ببینیم و همچنین نکات مثبت دیگران رو 

مثلا اگه کسیو ببینم اصلا تخریبش نمیکنم سعی میکنم از نکات مثبتی ک داره تعریف کنم 

الان اینجا همه خوشگلن  پس اونایی  که تو خیابون میبینیم کیا هستن؟

وای دقیقا من نمیدونم اینا ک همه خوشگلن و جذاب مارو از تو جوب پیدا گردن ک معمولی هستیم؟!!!😂

میگف..فقد مرگ میتونه مارو از هم جدا کنه و مرگ.. دختری بود با موهای قهوه ای  و کمی زیباتر از من  

چرا یکی میگه خوشکلم همه میترکوننش 

کافیه بگی زشتم همونا میان توجیح میکنن خیلی هم خوشکلی 

چ تیرادی داره یکی خودشو قبور داسته باشه... تازه عکسشم ندیدین قضاوت میشه

دمت گرم ک اعتماد بنفس داری خودت دوست داری 

وای دقیقا من نمیدونم اینا ک همه خوشگلن و جذاب مارو از تو جوب پیدا گردن ک معمولی هستیم؟!!!😂

والا ما معمولی نیستیم 

ولی خب من تاحالا نیومدم بگم خوشگلمو فلان 

بخدا تو خیابون یع داغون هایی رو مبینمیم 

بعد میاییم اینجا همه اندام جینیفر 

قیافه انجیناجولی     

کاربری دست دو نفر

یکبار عکس گذاشتم طوری چشمم زدن الان یک ماه وضع زندگیم داغون شده

عع.دوستان اگ کسی دیده به ماعم اطلاع برسونه🙂

میگف..فقد مرگ میتونه مارو از هم جدا کنه و مرگ.. دختری بود با موهای قهوه ای  و کمی زیباتر از من  
والا ما معمولی نیستیم  ولی خب من تاحالا نیومدم بگم خوشگلمو فلان  بخدا تو خیابون یع داغون ...

👍👍

خوشگلی هم یت شانسه دیگه یه نعمت از طرف خدا.  شکرگو باش که هردفعه خودتو تو آینه می بینی حس خوبی داری برای چیزی که زحمت نکشیدی و خدادادیه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.