پررو_ولی_با_ادب مدیر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 3154 عنوان بیاید بگید حجاب بهم میاد؟+عکسم📸🌈 | مشاهده متن کامل بحث + 1963 بازدید | 106 پست خیلی دلم میخواد همش با حجاب باشم اما نمیدونم چرا از واکنش اطرافیان بدم میادحالا میزارم نظر بدیدپ.ن:حالا من خودم همش حجاب دارما اما چادری نیستم • . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★ 1403/03/06 | 18:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شلوار_مش_رجب عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 2681 خودت قشنگی همه چیز بهت میاد❤ من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخپر خویش میکشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیدههای دروغین مشوشم ❤️🔥 "سیاوش کسرایی"
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 46057 هم حجاب بهت میاد هم بسیار بسیار زیبا و تو دل برویی🥰❤❤❤ خوشبخت بشی عزیزم ⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️
helbanu عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 995 خیلی هم میاد بهتمن خودم زیاد با حجاب اوکی نیستم ولی هرکی عقیده ای داره قابل احترامهاگه دلت اینطور خوشه ول حرف بقیه عالی شدی:)
girdakan عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 8883 چی داری؟ میان ترم دانشگاه ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️ اسمهای کاربری یادم نمیمونه🥲
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 16059 اره بهت میادخودتم چه خوشگلی واکنش دیگران ترس ندارهانتخاب خودت بوده براشون عادی میشهدفعه بعدی روسری و روی پیشونیت جمع تر کنیعنی بغلش و که تا میکنی تا گرد وایستهبیشتر تا بزن خوش فرم تر میشه چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 8650 عالیه ♦️من مرد هستم♦️ 💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12130 عالییییییییییمنم دوست دارم باحجاب بشم ولی از واکنش بقیه میترسم خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
پررو_ولی_با_ادب مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 3154 حجاب به همه میاد عزیزم به حرفای دیگرانم توجه نکن مهم خداست و دل خودت❤️ ممنونم عزیزم🥰 • . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★
پررو_ولی_با_ادب مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 3154 خداییش بهت میاد ممنونم😍 • . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13613 ممنونم عزیزم🥰 یبار دیگه میزاری چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
پررو_ولی_با_ادب مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 3154 نازی و حجاب خیلی بهت میاد 🥰🥰 • . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★
میترا۵۱۱۲ عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 3846 ندیدم😂 سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13613 ؟؟ چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``