2777
2789

(منظورم ازدواج اول هست نه تجربه ی دوم و سوم )

آیا عشق بین شما و همسرتون بود و ازدواج کردید یا منطقی ازدواج کردید ؟

چرا هرچی به ۳۰ و بعدش نزدیک میشم ، منطقی تر و سخت گیر تر میشم ؟

عاقل تر میشم و مثل کم سن ها احساسی و راضی به هرکسی که بم ابراز علاقه میکنه نمیشم . 

میخوام ببینم مجردای نزدیک به ۳۰ و بالاتر و کسایی که توی این سن ازدواج کردین همینطوری هستین ؟؟

منی که کسی تو زندگیم نیست یعنی کی قراره بیاد !؟ اصلا ممکنه توی سن بالا عشق و علاقه پیش بیاد ؟

هرچی سن میره بالا آدما بی حوصله تر و سختگیر تر میشن و هی کیسای جدیدشونو با بهترین کیسایی که قبلا آشنا شده بودن مقایسه میکنن و به دلشون موردای سطح پایین تر نمیشینه و هی رد میکنن . 

تجربه و نظر شما چیه ؟

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

من ۳۲ ازدواج کردم، عاقلانه و عاشقانه، بسیار راضی هستم خدا رو شکر

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون وقتی سنت میره بالا عاقل تر میشی کامل تر میشی به اصطلاع تهرانی ها گرگ میشی...نمیتونن سرت کلاه بزارن...سی سالگی تازه وقته عاشق شدنه عقلانیه که یه زندگی پایدار و خوب داشته باشی 😊🌹

توی سن بالای ۳۰ عشق ها عاقلانه میشه یعتی بخاطر عشق نمیای یه آدم بدرد نخور رو بپذیری و بگی حالا بعدا درست میشه . مخصوصا اگر مستقل باشی حاضر نمیشی امنیت روانی تولدت رو به خطر بندازی پس گزیده تر انتخاب میکنی 

۲ تا از خواهرام و چند تا از دوستهام بالای ۳۰ ازدواج کردن یکیشون ۴۱ سالشه و چند ماه پیش عقد کرد 

من تجربه ی اطرافیانمو میگم که دقیقا شبیه توصیفات شمارو بهم گفتن. میگن آدم انعطافش کم میشه حساس و زودرنج میشه دیگه تحمل سختی کشیدن و سازگار بودن رو مثل قبل نداره. ولی بنظرم اگه میتونی ارتباطتو با دوستایی که اوایل ۲۰ سالگی اند حفظ کن یا به وجود بیار اینا خیلی کمک میکنه تو هم با نشاط تر بمونی

خانم آقای دکتر

خواهرشوهر منم امسال ۳۴ سالش میشه خیلی رو خاستگارا وسواسیه

این چاقه،اون کوتاهه و ...

بنظر من اشتباهه سختگیریه زیاد اونم ظاهری

سن از یه حدی ک گذشت فرصتهای زیادیم باهاش میگذره

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇

من سی و سه سالگی ازدواج کردم. با کسی ازدواج کردم ک از گذشته های دور همو دوست داشتیم ...اما مشکلاتی بود ک دیر ب هم رسیدیم🥲 الان از ازدواجم راضی ام . هنوز هم روابط مون عاشقانه ست و به هم دیگ احترام می‌گذاریم...از آینده اما بی خبریم🥲

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
یا اجازه ی بزرگترهای تو ۳۸ سالگی ر ی د م با شوهر کردنممم

چرا 🙂😅

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

خواهرم تا خدا برات چی قسمت کرده باشه تا کامل بشی تو مسیر انسانیتت،،، من با اقوام ازدواج کردم

تو ۲۶سالگی و ۲۸سالگی طلاق الانم ۳۰ سالمه و دیگه میترسم،، 

با برادرش میرفتیم مسجد و میامدیم اون به نوعی واسطه شد

خانواده ها همو میشناختن،  پدرش در راس بود مادرش فرهنگی

خودش حجاب عالی ولی بعد ۱سال و نیم متوجه شدم بهم خیانت کرده و چند ماه بعد خودش گذاشت رفت در صورتی که من سعی میکردم عادی جلوه بدم و زندگی کنیم ولی دیگه نشد بچه داشتیم سقط شد و من ماندمو یه شرایط خیلی سخت و سکوت و درگیری های درونی و خود داری تو فامیل و بی خوابی های شبانه

پس خواهر گلم امیدوارم خدا برات تو مسیر تکاملت اونجوری رغم بزنه که دوست داری و درگیر حواشی نشی

من سی و سه سالگی ازدواج کردم. با کسی ازدواج کردم ک از گذشته های دور همو دوست داشتیم ...اما مشکلاتی ب ...

تو منی یا من توام؟؟؟ انگار زندگی منو تعریف کردی

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
تو منی یا من توام؟؟؟ انگار زندگی منو تعریف کردی

چقدر خوب 🥲 هرچند تجربه ی سختی بود. اما شیرین بود... 

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
چقدر خوب 🥲 هرچند تجربه ی سختی بود. اما شیرین بود... 

دقیقا همینطوره، ما هم خیلی همو دوس داشتیم ولی بعلت کلی مشکلات، بعد از یازده سال به هم رسیدیم الان یه دختر ۴ ساله داریم. زندگیمو با دنیا عوض نمیکنم، عشقمون هر روز پر رنگ تر از دیروز میشه خدا رو شکر