2777
2789
عنوان

جدا کردن محل خواب نوزاد

76 بازدید | 19 پست
سلام دوستان
پسرم 7 ماهشه رو تخت ،کنار خودم می خوابه.
از طرفی خونمون کوچیکه و یه اتاق خواب کوچیک داره که تخت و وسایل خودم به زور جا شده و داخل اتاق خواب جایی برای تخت نوزاد یا حتی تخت و پارک ندارم.
به نظرتون چه طور محل خواب پسرمو جدا کنم؟
اصلا درسته که ما تو اتاق خواب باشیم و پسرم تو پذیرایی بخوابه؟ براش خطر ناک نیست؟
به نظرتون به صلاحه الان جداش کنم یا بذارم یک کم بزرگتر بشه؟
در ضمن از ماه دیگه پسرم و باید بذارم مهد اگه الان جداش نکنم ، تو مهد کودک با مشکل مواجه نمیشه؟ ؟
والا من پسرم26ماهشه هنوز تو اتاق ماست.ولی کم کم میخوام جداش کنم.این بستگی به خودت و نوزاد داره.من به شخصه دلم نیومد این کار و کنم.ضمن اینکه باید چند بار میرفتم اتاقش برای شیر
خدایا ممنونم به خاطر زندگیم...به خاطر خوشبختیم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پذیرایی
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
روان شناسه میگفت اگه جا نداشتید تو اشپزخونه بخوابونیدش انقد که این مساله مهمه
تا زنده ای در برابر کسی که به خودت علاقه مند کرده ای مسئولی....این جمله برا من جای تامل داشت شما هم بهش فکر کنید
من از 1ماهگی دخترم را پیش داداشش که 3 سالشه توی 1 اتاق گزاشتم هر وقت شیر میخواد میام پیشش الانم 1 سالشه
حیلت رها کن عاشقــا دیوانه شو دیوانه شو و انـدر دل آتش درآ پــــروانـه شــو پروانــــــه شو هــم خــویش را بیگـــانه کن هم خانه را ویرانه کن و آنگه بیا با عاشقان هم خانـه شـو هم خانه شــو رو سینــه را چـون سینه ها هفت آب شو از کینه ها و آنگـــه شراب عشــق را پیمانـــه شــــو پیمانــه شـو باید کـــه جملــه جــان شــوی تا لایق جانان شوی گـــر ســوی مستــان میــروی مستانه شـــو مستانه شو... مولوی
من دخترم 1 سالو دوماهشه،اتاق جدا داره،اما تا حالا تنها نزاشتمش،سختمه برم اونور شیر بدم،بعد هم میترسم بیدارشه و گریه کنه نشنوم صداشو،با اینگه اتاق خوابا نزدیکن به هم،اما الکی میترسم
کسی ایده ای نداره؟
می دونم که از 6ماهگی باید بچه رو جدا کرد اما مشکلم اینه که جای مناسب ندارم
به نظرتون اولویت داره الان جاشو جدا کم یا نه بذارم بزرگتر و عقل رس تر بشه؟ باتوجه به اینکه از ماه بعد باید بره مهد کودک. ؟؟؟