2777
2789
عنوان

سفر به اصفهان و اطلاع از پر آب بودن ویا خشک بودن زاینده رود

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که حرف از اصفهان شد وای من عاشق خیابون اتیشگامن مسیرم از اونجاس زمستون و تابستونش خیلی  قش ...

دوستم میشه آدرس پل شهرستانو بهم بدی،من فردا میخوام بیام اصفهان

الهی مریم به آرزوش برسه...آمین

دوستان میشه به من آدرس پل شهرستان رو بدین، همونجا که نمایشگاه  بین المللی هست؟

منم دقیق نمیدونم ولی سرچ کنی آدرسشو میتونی بفهمی یا با نقشه گوگل  بزن میاد

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....
خشکه نیای بهتره ما هم از خونه بیرون نمیریم دلمون به اب خوش بود که اونم خشکه

ای جانم واسه اسم کاربری شما انشالله که به زودی انتظار تموم میشه مامان آینده 😍من زاینده رودو واسه این پرسیدم که هر بار رفتم خشک بوده گفتم این بار بریم هتل آسمان از اونجا شهر زیر پامونه رود روهم ببینیم ولی اگه خیلی هوا گرم باشه سخته که مااز تهران میایم اونجا خنکتره گمونم 

دوست عزیز اگر دوست داری جایی اب هم باشه بیایید اصفهان و زیبایی های اصفهان رو ببینید و بعد هم یکسری برید تا شهرکرد استان چهارمحال و بختیاری که بسیار طبیعت زیبایی داره و برید پل زمانخان (سامان) یا سد زاینده رود هوا عالی و رودخانه جریان دارد...