2777
2789
عنوان

اعلام اسامی برندگان قرعه کشی

202 بازدید | 11 پست

لحظه‌ای که همه منتظرش بودید بالاخره فرا رسید! وقتشه که برنده‌های خوش‌شانس قرعه ‌کشی  رو اعلام کنیم.

یه لحظه صبر کنید، قبل از اعلام اسامی، یه نفس عمیق بکشید

حالا بریم سراغ اسامی برنده‌ها:

در دسته‌ی اول، برنده‌ های خوش‌شانس ما  بیشترین لایک پست مرتبط با موضوع  تاپیک  کسی نیست جز... @عطیه___هستم  @فرشته_مامان_پرهان @ایتادوری @kingfisher   

تبریک می‌گیم به همه‌ی برنده‌های خوش‌شانس!    و برای بقیه دوستان، نگران نباشید، فرصت‌های بعدی در راه هستن  و ممکنه دفعه بعدی اسم شما توی لیست برنده‌ها باشه. 😉

همه‌ی برنده‌ها لطفاً برای دریافت جایزه‌هاشون اطلاعات خودتون رو به اکانت رسمی پیغام کنید . تا قرعه‌کشی بعدی، شاد و خوش باشید! 🌟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

در دسته‌ی دوم، قید قرعه بین همه شرکت کنندگان ،اسم برندگان  

@مامان_آینده_ماهک‍ @951951@سبزسبززم‍@fakeloser‍@imfatimaaa‍ ‍@anam1386‍

😃😍

ممنونم از لطف و مهربانی شما🙏🏻🧡

درسته که کامنت من لایک های زیادی گرفت اما من هدیه ام رو تقدیم می کنم به یک کاربر دیگه که خاطره تعریف کرده و بعد از کامنت من بیشترین لایک‌ رو گرفته  

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)

آخی ممنون از سیف عزیز

من ذوق کردم

آخــــه تا حالا تو هیچ قرعه کشی برنده نشدم   

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

آخی ممنون از سیف عزیز من ذوق کردم  آخــــه تا حالا تو هیچ قرعه کشی برنده نشدم    

باعث افتخار امیدواریم همراهی همیشگی شماروداشته باشیم  اطلاعاتتون رو ارسال بفرمایید 

😃😍 ممنونم از لطف و مهربانی شما🙏🏻🧡 درسته که کامنت من لایک های زیادی گرفت اما من هدیه ام رو تقد ...

اطلاعاتتون رو برای ما ارسال بفرمایید 

😃😍 ممنونم از لطف و مهربانی شما🙏🏻🧡 درسته که کامنت من لایک های زیادی گرفت اما من هدیه ام رو تقد ...

ممنونم از حسن نگاه شما ولی ممنون میشیم هدیه مارو پذیرا باشید