2777
2789

من چندین ساله تنبلب تخمدان دارم برای همین تصمیم گرفتم کسایی که مثل من تنبلی تخمدان دارن یه گروه تشکیل بدم تا اونا هم بتونن خوب بشن

و زندگی سالمی داشته باشن

اگر دوس داری وارد گروه بشی پیام براری ایدی تلگراممو بفرستم پیام بده تا لینک بدم بهتون🥰

من تنبلی ندارم میتونم تواین گروه باشم؟

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهکار میدم چه غذهایی مضره چه غذاهایی مفید. غذای مناسب تنبلی اموزش میدم و هر کاری از دستم بربیاد برا ...

خب برا من لینک‌بفرست من‌هستم

بچه ها میشه لطفا برای حل شدن مشکل داداشم صلوات بفرستید😞
میتونی در کل برای اصلاح سبکه 

خیلیم عالی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

اگ میشه لینک وبفرست