2777
2789

جفتمون عاشق بچه ایم 

سه ساله ازدواج کردیم شرایط مالیمون خوبه و همه چی داریم،اما میترسم از بچه دار شدن 

خیلی حساس و حسودم نسبت به شوهرم 

میترسم بچه بیاریم همسرم سرد بشه 

یا اندامم بهم بریزه و همسرم خوشش نیاد 

یا دیگه نتونم به خونه زندگیم برسم اخه دوست ندارم خونم بهم ریخته باشه😭

چیکار کنم، الانم یه مدته گیر داده که بچه دار بشیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجب ترس و استرس ها اول با شوهرت صحبت کن  و بزا اون ارومت کنه .بنظرم کمک کننده تره

بهش گفتم 

میگه من کلی زن دیدم که بعد از زایمان اندامشون خوبه 

یا مثلا میگم توجهت میره سمت بچه میگه من همچین آدمی نیستم تو شاید توجه کنی اما باور نمیکنم چون دوتا از داداشاش بخاطر بچه هاشون زن هاشونو ترک کردن، 

راجع تمیز بودن خونه کاری نداره براش مهم نیست خونه تمیز یا شلخته باشه 

وااااا پس با این حساب تا آخرش نباید بچه دار بشی که هم همیشه خونت برق بزنه هم شوهرت تنها برا همین خود ...

خودمم میدونم تا اخر عمر نمیشه همینطوری موند ، خودمم عاشق بچه ام اما بخاطر این استرسا میترسم نتونم از پسش بربیام

خوشبحالت واقعا که شوهرت بچه میخاد ،من عاشق بچه ام ولی شوهرم نمیخاد دلیلش هم مثل توهست افکارش

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

خوشبحالت واقعا که شوهرت بچه میخاد ،من عاشق بچه ام ولی شوهرم نمیخاد دلیلش هم مثل توهست افکارش

واقعا تصمیم بزرگ و سختیه 

خیلی هم ریسک داره قدیم چه راحت فرت و فورت بچه میاوردن 😭😂