2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

243 بازدید | 23 پست

اگه هرروز باشه یا روزی دو بار نتیجه نمیده؟؟

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

ما ک زیر نظر دکتربودیم میگفت درستش اینه از روز دهم پریودی تا روز بیستم ی روز درمیون 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار به شوهرم از دور سلام کردم، الان ۱۶ هفته ام...

نمیدونم چرا میگن یه روز درمیون

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
چرا که نده

اخه یه سریا میگن اسپرم ضعیف میشه 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
یه روز در میون باشه خوبه هم کیفیت هم کمیت اسپرم خوبه و احتمال گیراییش بیشتره 

اره میدونم عزیزم 

ولی الان سوالم اینه که اگه هر روز باشه جواب نمیده؟

باید تو روزای تخمک گذاری باشه...اولش یه روز در میون ..اگه باردار نشدی روزی یک بار..اگه روزی چند بار ...

الان فرض کن توی یه همچین تاپیکی، چندتا دانش آموز بیان نظر هم بدن  

عربی هم داشتن...

چقدر توی تاپیکهای سقط من میان فلسفه میبافن  

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
من یه بار به شوهرم از دور سلام کردم، الان ۱۶ هفته ام... نمیدونم چرا میگن یه روز درمیون

اینم نعمته دیگه