😑بحث سر ابله مرغون بود که چقد زیاد شده پسراش گرفته بودن هردو من گفتم نزار با بقیه بچها بازی کنن اونام میگیرن برگشت گفت کی گفته ابله مرغون گرفتینه یچیزیه همه در میارن منم گفتم اینم ی نوع بیماریه جدیدا خیلی زیاد شده اتفاقا من خودم ۲۱ سالمه نگرفتم مامانم ۴۵ میگه نگرفتم برگشت گفت از قدیم این بوده همه یبار در میارن اتفاقا واسه بدنم نفع داره منم خندیدم گفتم اخه تب چه نفعی واسه بدن داره برگشت تو جمع گفت باشه حالا توام دوکلاس درس خوندی فکردی چخبره (فامیلای مادرشوهرم تمام تا کلاس پنجم درس خوندن از کوچیک و بزرگ ) خیلی بهم برخورد هم از این همه احمق بودنشم حرصم گرفت
پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پول جمع کنیم بفرستیمش خارج دانشگاه تدریس کنه حیفه اینجا مونده با این همه دانش آکادمیک
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». /////////////////// (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)