2777
2789
عنوان

دوستان بیایید این کلیپ رو ببینید چقدر نازن🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 44 پست

جون میده برا میم😂

خیلی نازه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌دونی‌ دختر‌ا‌ از‌ موش‌ چندششون‌ میشه‌ اومدی‌ سر‌ به‌ سرشون‌ بزاری😏😂

ن بابا اتفاقا بعضیاشون خیلی‌ خوششون میاد. مثل همسترع

کاربر پسر/ کاربری دست دو نفره  گاهی وقتا من گاهی وقتا جن ها 😊

فک کنم فقط منم که مدش واسش باحاله😂😂😂

مامان من از موش میترسه بچه که بودم اگه میتونستم بگیرمش با دم میگرفتمش میبردم نشون مامانم میدادم 🤣🤣🤣🤣

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
فک کنم فقط منم که مدش واسش باحاله😂😂😂 مامان من از موش میترسه بچه که بودم اگه میتونستم بگیرمش با د ...

✨😂 از دست شما. وای چقدر خنده دار 

اینا که تو کلیپ فرستادم خیلی ناز بودن 

✨😂 از دست شما. وای چقدر خنده دار  اینا که تو کلیپ فرستادم خیلی ناز بودن

😂😂😂

اون موفع کوچیک بودم اصلا متوجه نمیشدم ترس چیه نمیدونستم مامانم اصلا چرا بهم هی میگه دس نزن یا ببرش اونور سمت من نیار جیغ میزد 

من بچگی شیطون بودم زیاد 😂😂 هیچکی ازم اسایش نداش خیلی پر انرژی بودم یه لحظه استراحت نداشتم

نه متاسفانه فیلمتون رو نتونستم باز کنم 🙁

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
😂😂😂 اون موفع کوچیک بودم اصلا متوجه نمیشدم ترس چیه نمیدونستم مامانم اصلا چرا بهم هی میگه دس نزن ی ...

دخترا و پسرا تو اون سن همون هستن قشنگ ترین هیجانه. منم خیلی‌ از این کارا میکردم.  دست به حیوان نمیزدم اصلا 😂😂 

اینو نگاه چقدر نازه

دخترا و پسرا تو اون سن همون هستن قشنگ ترین هیجانه. منم خیلی‌ از این کارا میکردم.  دست به حیوان ...

شما پاستوریزه بودین😂😂

اوخیییییی خدا چقده نازه دمش عین ماره😂😂

ولی چه خپلیه دلم خواست مثل بچگی دمشو بگیرم😂😂

شما پاستوریزه بودین😂😂 اوخیییییی خدا چقده نازه دمش عین ماره😂😂 ولی چه خپلیه دلم خواست مثل بچگی د ...

با اینکه موش دوست دارم تو دستشویی یهو تق تق شنیدم فک کردم موشه 🤣 سریع اومدم بیرون 

با اینکه موش دوست دارم تو دستشویی یهو تق تق شنیدم فک کردم موشه 🤣 سریع اومدم بیرون 

واییییی🤣🤣🤣🤣

تو دیگه خیلی شجاعیییی ماشالله پهلونی هستی😂😂😂😂

مرسی کلی خندیدم  خداحفظتون کنه🤗

واییییی🤣🤣🤣🤣 تو دیگه خیلی شجاعیییی ماشالله پهلونی هستی😂😂😂😂 مرسی کلی خندیدم  خداحفظتون ...

ممنون خواهش میکنم 🙂 خوش باشید