2777
2789

شغلم عکاسی تو اتلیه کار میکنم شعلمو دوست دارم ولی تمام وقته حقوقشم هم پایین   نمیتونم همیشه این شغل وداشته باشم اخرش باید ول کنم  چون ب زندگیم نمیرسم خسته میشم حقوقش هم نمیصرفه ولی شغلمو دوست دارم ولی من خیلی معلمی دوست دارم خیلی منتطر همچین فرصتی بودم  میخوام ازمون سال بعد استخدامی شرکت کنم سرکار جای درس خوندن با روزی دوساعت هم من چیزی یاد نمیگیرم تصمیم دارم کارمو ول کنم از یک طرف میترسم قبول نشم اینجا رو هم از دست بدم شما باشید چکار میکنید 

سلام دوستان عروسک روسی دست ساز دارم اگر خوشتون اومدباقیمت پایین سفارش بدید ارسال به همه شهرها با پست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم معلمی شده روزی 18 ساعت بخون تا بیاری

تو فکرشم همین میگم کارمو ول کنم ؟

سلام دوستان عروسک روسی دست ساز دارم اگر خوشتون اومدباقیمت پایین سفارش بدید ارسال به همه شهرها با پست 
تو‌ شهر ما ادمایی بودن که  عکس میگرفتن تو اتلیه ها الان خودشون اتلیه دارن...

سرمایه میخواد من هرگز نمیتونم

چند ساعت سرکاری؟ بقیه شو درس بخون

صبح تاشب وقت اضافه نمیاد چون کار خونم هم هست  باید گارمو ول کنم وگرنه قبول نمیشم 

من دوسال پیش ارزوی موتور پاکشتی داشتم

قیمتش ۲۰ بود...

نداشتم...

الان موتور سنگین

ماشین و...

به دست میاری

نگران نباش

شریک میشی

وام میگیری و...

عزبرم من امسال خیلی نخوندم فقط تست زدم اونم خیلی کم شاید فقط یکماه تست زدم بعد دیگه حوصلم نکشید اما تمام سوالاتش از تستایی بود که خونده بودم ولی چون فروردین خونده بودم جواب رو فراموش کرده بودم .کارتو بچسب تستا که تو گوشیته اگه حوصله می‌کشه روزی 2ساعتم تست بزن.ففط تستا رو با جواب بخون

من دوسال پیش ارزوی موتور پاکشتی داشتم قیمتش ۲۰ بود... نداشتم... الان موتور سنگین ماشین و... ...

من شرایطشو ندارم 

عزبرم من امسال خیلی نخوندم فقط تست زدم اونم خیلی کم شاید فقط یکماه تست زدم بعد دیگه حوصلم نکشید اما ...

رقابت سنگین مناگر بخوام باید درست وحسابی بخونم مطمعنم باروزی دوساعت هرگز قبول نمیشم  باید کارمو ول کنم 

خوب اگر رسمی نیستی دوباره نمیشه کار پیدا کرد به نظرت؟

رسمی نیستم  فقط  چون اینجا جا افتاده شدم   حیفم میاد از دست بدم 

رقابت سنگین مناگر بخوام باید درست وحسابی بخونم مطمعنم باروزی دوساعت هرگز قبول نمیشم  باید کارمو ...

با این حجم انرژی منفی معلومه قبول نمیشی .شایدم روحت  از کارکردن خسته شدی اگه میتونی یه چند وقت مرخصی بدون حقوق بگیر بگو دوباره بر میگردم.خیلیا بودن همه وقتو و زندگیشون رو گذاشتن برا معلمی اما قبول نشدن پس درست مدیریت کن که افسوس نخوری .البته اینم بگم ناامید نباش مثل من تلاشتو کن و توکلتم بخدا باشه این یکی دوساله معلم خیلی نیاز دارن