2777
2789
عنوان

واسه بچه خواهرم خیلی ناراحتم

154 بازدید | 12 پست

خواهرم دخترشو مدرسه ی غیر انتفاعی نوشته و ۳۰ میلیونم پول دادن ولی مدرسش از ایناس که خیلی سخت میگیرن و کلا مدرسه سخت گیری هست امتحاناش خیلی سخته این طوری نیست که بگیم امتحان علومش فقط سه صفحه و این های ۵-۶ صفحه امتحان میدن به بچه ها این طفلیم خیلی میخونه طبقه ی بالامونن اشکال داشته باشه میاد از من می‌پرسه ولی بازم ۲۰ نمیشه مدرسشونم گفته معدل کم رو سال بعدی ثبت نام نمیکنن ! من از اینجا می‌سوزم که چرا وقتی ۳۰ میلیون پول میدی باید انقدر فشار روانی رو بچه باشه آخه سنشم زیاد نیست هفتمه هیچ تاثیری رو هیچ چیزی داره اصلا؟که این طوری میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول دادن به معنی نمره گرفتنه مگه؟

من با این حجم فشار موافق نیستم میتونن اگه اذیت میشه بره یه مدرسه عادی یا سطح پایین.

البته اگه قصدش رشته های تاپ هستش خب باید فشارهارو تحمل کنه

پر از خیال🙂‍↔️
اره اصفهان هستیم

مدرسه منم اینجوری بود

دلیل اصلی این کارشون اینه قبولی تیزهوشان و نمونه بدن

از همیت الان اینکارو میکنن برای نهم

اگه این امضارو میخونی برای دعا میکنی قبول شم؟ بگی صلوات میفرستم
پول دادن به معنی نمره گرفتنه مگه؟ من با این حجم فشار موافق نیستم میتونن اگه اذیت میشه بره یه مدرسه ...

منظورم من این نبود گلم واسه اینکه بیشتر باشون کار میشه بیشتر پول میدن ولی ادم این همه پول بده فشار روانیم روش باشه خب خیلی ظلمه 

وقتی هوش یادگیری (iq) بچت از هوش هیجانیش (eq) مهمتره، نتیجش میشه این. فردا یک دختر نابغه افسرده و بد ...

درسته چیکار میشه کرد توی کشور ما نمره براشون خیلی ملاکه همه چیو با نمره ارزیابی می‌کنند 

درسته چیکار میشه کرد توی کشور ما نمره براشون خیلی ملاکه همه چیو با نمره ارزیابی می‌کنند 

به عنوان کسی که دکتری تخصصی دارم و هنوز به عنوان حق التدریس توی دانشگاه درس میدم و درآمدم از یک فرد دیپلمه با مهارت شغلی پولساز کمتره، میگم، هر چقدر باهوش باشی ولی راه پول درآوردن بلد نباشی مفت نمی ارزه. توی مدرسه به خواهر زادتون پولسازی رو یاد میدن یا فقط براشون مهمه ایشون بلد باشه مسائل پیچیده ریاضی رو حل کنه؟