2777
2789
عنوان

روز میلاد من💝💜💝

138 بازدید | 4 پست

سلام🌷

امروز روز تولد منه.امروز با 33 سالگی خداحافظی کردم و وارد 34 شدم.💜🌷💜

نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت

خوشحال از اینکه این روز رو دیدم و هنوز کلی امید در من زندست

یا ناراحت از اینکه انقدرها هم فرصتی نمونده

بهرحال خودم به خودم میگم : تولدت مبارک عزیزم

.باشد که مبارک شود روزهای پس از این.

امیدوارم اگه ده سال دیگه زنده بودم و اومدم سراغ این تاپیک تبسمی از سر ذوق بر لبم بیاد.نه آهی از سر حسرت

😊😍

امروز 6 خرداد 1403

بماند به یادگار

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

تولدت پرتکرار

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت پرتکرار

مرسی از شما عزیزم🌷❤

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
تولدت مبارک عزیزدلممم ایشالله بعد ها با حال دل خوب و تن سالم بیای تاپیکو ببینی لبخند بزنی🤗❤

مرسی گلم🌷❤😍

همچنین شما