2777
2789
ینی چی کیک رو تا اخر نخوره😂اینا واسه تو فیلماس بلاخره هزینه شده 

😐اصلا کیک هم نمی‌خواد سفارش بده توی دیت اول یه چیز سبک یه قهوه کافیه بعدا خودش تنها بره کافه هرچقدر میخواد بخوره 

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینایی که میگن نره درک نمیکنم این دختر میخواد توی جامعه امروزی خودش رو در ببره باید تجربه داشته باشه یه نیم ساعتی برو بشین بعد هم پاشو بیا خونتون مگه میخوای آپالو هوا کنی 

چشم😅 نکنه بخوره اون حسابشو بندازه گردن من بعد من پول نداشته باشم خراب بشم😂

اصلا بهش دست نده خیلی زیاد نمون

زیادم حرف نزن 

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
😐اصلا کیک هم نمی‌خواد سفارش بده توی دیت اول یه چیز سبک یه قهوه کافیه بعدا خودش تنها بره کافه هرچقدر ...

مگه هرکس میخواد بره کافه فقط واسه خوردن. بعدم اون اقا هزینه میده این با کلاسی نیست که کیکو کامل بزاری بیای بگی مثلا با کلاسم لب نزدم😕

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ان تایم بودن از ویژگی های بارز من است😑

خیلی خوبه.برا چی دیر بری آخه؟من خیلی برام مهمه.یدفه خواستگارم 5 دقیقه دیر اومد انقدر بهم برخورد که پیش خودم گفتم حتما نمیخواسته بیاد و ب زور فرستادنش بیاد اصلا قاطی کزدم و همون روز گفتم نه بهش.یعنی چی آخه قرار اول آدم دیر بره یعنی طرف قد پشگل اهمیت نداره و داری منت میزاری سرش که رفتی!

خودش کافی شاپ داره تو شهر دیگه

اصلا هرچی باشه واسه دست اول یه چیز سبک یه قهوه خالی سفارش شده تمام بعد هم بشین به حرفاش گوش بده سوالی داشتی بپرس بعد هم پاشو بیا خونتون

مگه هرکس میخواد بره کافه فقط واسه خوردن. بعدم اون اقا هزینه میده این با کلاسی نیست که کیکو کامل بزار ...

😐وااااای چرا نمیفهمی چی میگم😂 ولش کن همون اسی بفهمه خوبه

😐وااااای چرا نمیفهمی چی میگم😂 ولش کن همون اسی بفهمه خوبه

خودت نمیفهمی ادب داشته باش فقط دنبال اینید بگید ما با کلاسیم و..

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خودت نمیفهمی ادب داشته باش فقط دنبال اینید بگید ما با کلاسیم و..

اصلا شما تا حالا با کسی ارتباط داشتید بدونید این جا چجوریه؟ زودی شوهر کردید و بچه اینا دوره زمونه عوض شده چیزی که تجربه ثابت کرده دارم به اسی میگم نمیام الکی حرف بزنم بی ادبی هم نکردم وقتی هی توضیح میدم میای یه چیز دیگه میگی نمی‌فهمی چی میگم دیگه ریپ نزن حوصله بحث ندارم عزیز بای