خیلی کوچولوعه ولی همیشه جلوی در خونش این زبون بسترو زنجیر میکنه تو سرما بارون هرچی.امشبم جلوی من با پا محکم زدم تو سرش فقط بخاطر اینک منو دید ی کوچولو پارس کرد داد زدم سرش ک چرا میزنی.تورو خدا بگید چیکار کنم قلبم درد میکنه تا الان خابم نبرد حامی حیواناتم پیام دادم قبلا کسی پیگیری نکرد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
انقد خره که نمیدونه طبیعت سگ پارس کردنه بگو خوبه خودت حرف میزنی با پا بزنمتو دهنت؟
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
وای الهی بگردم چقد من امشب تاپیک های وحشی بازی دیدم طرف زنشو میزنه سگشو میزنه چخبرتونه😔
بخدا همش یاد اون صحنه میفتم خواب به چشم نیومد انقد گریه کردم تو عمرم حتی دشمنمم نفرین نکردم اما امشب ۱۰ بار گفتم خدایا پاش بشکنه جوری حیونکی رو زد پرت شد زوزه میکشید اونم ی سگ کوچولوعه اپارتمانی نه بزرگ