2777
2789
عنوان

زندگی خیلی سخته🥲

87 بازدید | 7 پست

خیلی خستم از زندگی از آدماش

اون از پارتنرم که از جونم گذاشتم واسش هر چی کار می‌کردم واسه اون خرج میشد غذا درست میکردم می‌بردم واسش مثل یه مادر بهش محبت میکردم آخرشم بهم خیانت کرد رفت با وجود کلی التماس با اینکه میدونست نمیتونم بدون اون

اون از دوستام که فقط حرف بودن و تو شرایط سخت تنهام گذاشتن و تنها بودم همیشه تو حال بدیام حتی رفیق 10 سالم!

اون از مامانم که خیلی بی دلیل هر روز از صب روزمو زهرمارم میکنه جوری که تا شب توان انجام هیچ کاری رو ندارم 3 ساله من لباس نخریدم 3 ساله بهم پول نمیده با خودش نمیگه منم دل دارم منم جوونم دوست دارم خرید کردنو نیاز دارم یه پولی ته جیبم باشه جایی رفتم استرس نداشته باشم که آره من الان ضایع میشم جلو بقیه

واسه یه ادکلن 400،500 تومنی دو سال حرص خوردم تا واسم گرفت شاید باورتوت نشه ولی آره این واقعیه

همیشه همه زندگیم حسرت و استرس و نگرانی بوده

خستم

حوصله ادامه زندگیو ندارم

دیگه هیچ امیدی به زندگی ندارم

فقط دوست دارم بمیرم

من خیلی ساده واسه مقابله با این دنیا و آدماش

همه آدما با سیاست رفتار میکنن ولی من بلد نیستم💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دل نبند به هیچکس

پولاتو بجای اینکه خرج پارتنرت کنی،برا خودت خرج میکردی

با مامانت مهربون باش،دوست باش باهاش

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

میفهممت منم ساده بودم و هنوز هستم ولی حاظر نیستم ی ادم بی ووجدان بشم یا ب کسی بدی کنم با اینکه همه جا ضربه خوردم حتی از تو هم بدتر  من از عشقمم ضربه خودم تازه عزیزم من همیشه کنارشم ولی تو راحت شدی ازش 

بعد هر سختی اسونی هست مطمین باش تو تاریکی نورم هست فقط امیدتو از دست نده شرایطتو بسنج راه امید رو پیدا کن هیچکس جز خودت نمیتونه کمکت کنه شاید تکراریه ولی واقعا همینه