سلام دوستان به دادم برسید بچم از درد به خودش میپیچه ۵ سالشه دندان درد داشت هفته قبل بردم متخصص دندان پزشک کودک عصب کشی کرد براش و رو دندان یه تیکه فلزی گذاشت الان بعد یه هفته از عصری دندون درد شدید داره و جیغ میزنه نمیدونم دلیلش چیه آخه زنگ طدم مطب دکتر میگه فردا ظرهر بیار ببینم تا فردا خوب بچم تلف میشه از درد به زور استامینوفن خوابوندمش از درد تو خواب گریه میکنه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیز بچه رد بیدار کن ی چیزی بده بخوره بعد بروفن بده بهش
بروفن کلا بهش ندادم تا حالا دکتر متخصصش گفته نده احتمال خونریری گوارشی داره بعد فعلا خوابیده این بچه تا فردا ساعت چهار چطور سر کنه اصلا علتش چی میتونه باشه بعد یه هفته درد گرفته اونم با این شدت
بعضي كلينكهاي دندانپزشكي شبانه روزي وجود داره. يا يه قطره هايي هست رو دندان ميريزن و دردش رو كم ميكنه. دركت ميكنم يه بار منو همسرم نصف شبي دخترم رو برديم دندانبزشك از بس كه جيغ ميزد
بعضي كلينكهاي دندانپزشكي شبانه روزي وجود داره. يا يه قطره هايي هست رو دندان ميريزن و دردش رو ك ...
نمیدونم چیکار کنم اصلا کامل روی دندونش یه تیکه آهنی گذاشته به اسم روکش شوهرم میگفت اصلا ت دندونش ر با مواد پر نکرده فقط عصب کشی کرده و یه تیکه آهن گذاشته روش میترسم عفونت کرده باشه زده باشه به لثش خالا شوهرم گی میگه تقصبر تو بود بردی این دکتر بچه رو عذاب دادی میزاشتی میکشیدیمش