2777
2789
منم تا کتک خوردن وگوشی شوهرشو گرفته بود دستش خوندم واقعا منظورتون چیه یه داستانه که هر کدوم از ما ب ...

دقیقا منم تا همینجا خوندم

یه نفر که تا آخرش خونده بیاد بگه

حتی اگه سرکاری هست شما به دید داستان ببینید چرا گزارش میزنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرش با بخشش مهریه جدا شد و بچشم شرط گذاشتن نبینه الانم اون اقا مخ یکی دیگه رو زده که خاله دختره زنگ زده از این خانم تحقیق کنه 

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

اووووووه مگه هنوز بود . کاری ندارم ولی خیلی بدم اومد از تاپیک رفتم بیرون.  هی تاپیکو پل می‌کرد میرفت ناهار . میرفت شام . می‌گفت خستم ۲ ساعت دیگه میام تازه آخر دیشبم نصفه گذاشت گفت واسه فردا .

حتی بخام رمان بخونم این جوری که آلاف باشم دوست ندارم 

چه آدمای بیخودی هستن ک گزارش میزنن . بالا  دوست نداری نخون  بتوچه ک راست بوده یا دروغ

با من ک نیسی ؟؟؟ 😂 چون من کلشو خوندم گزارشی هم نزدم اما خیلیا با دلیل و مدرک گفته بودن دروغه

چه آدمای بیخودی هستن ک گزارش میزنن . بالا  دوست نداری نخون  بتوچه ک راست بوده یا دروغ

نه من دوست ندارم تاپیک دروغ بخونم. از اینکه سرکارم بذارن، متنفزم

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟