2777
2789
عنوان

کیا از دیوار طلای دست دوم خریدن؟!

297 بازدید | 15 پست

آیا معتبره؟ چجوری اعتماد میکنید 

و اینکه اکر فاکتور به اسم خودتون نباشه 

طلا فروشیا ازتون میخرن ؟!

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

من تو دیوار فروختم

بله میخرن

اول میریم طلافروشی وزن میکنن بعد میغروشبم

عشق چیه؟ ؟؟عشق اینجوریه ک میخوایی بمیری ولی یک قطره اشکشو نمیبی،،،اینجوریه ک حال نداری ی لیوان آب بخوری ولی وقتی میفهمی گشنشه بهترین غذا میپزی ،،، اینجوریه ک عاشق آهن میشی دلتنگیش خیلی بده ولی خیلیدخوبه نگاهش از یاد نمیشه بی مزه ترین شوخیش بهترین طنزه لبخندش قند آب میکنه تو دلت عصبی شدنش دنیاتو ویران میکنه صدا کردنش ی جور دیگه قشنگه دستاش گرمه بودنش بهشته نبودنش هزار برار از جهنم بدتر.........براتون بهشت آرزو میکنم جهنمش خیلی بده💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با فروشنده قرار بزارید و برید طلا فروشی قیمت بگیرید وزن مشخص باشه و سلامت کالا هم مشخص بشه

بعد ببینید طلا فروش به چه قیمتی ازش خرید میکنه 

شما هم توافقی باید مبلغی به اون اضافه کنید 

من تو دیوار فروختم بله میخرن اول میریم طلافروشی وزن میکنن بعد میغروشبم

اخه فاکتور به اسم شماست 

هر وقت بخواین میتونین شکایت کنین 

اخه فاکتور به اسم شماست  هر وقت بخواین میتونین شکایت کنین

ن عزیزم دیگه من وقتی هم طلا و هم فاکتور رو میدم بهشون نمیتونم شکایت کنم اون وقت مبشه شکایت کرد ک فاکتور پیش خودمون باشع

عشق چیه؟ ؟؟عشق اینجوریه ک میخوایی بمیری ولی یک قطره اشکشو نمیبی،،،اینجوریه ک حال نداری ی لیوان آب بخوری ولی وقتی میفهمی گشنشه بهترین غذا میپزی ،،، اینجوریه ک عاشق آهن میشی دلتنگیش خیلی بده ولی خیلیدخوبه نگاهش از یاد نمیشه بی مزه ترین شوخیش بهترین طنزه لبخندش قند آب میکنه تو دلت عصبی شدنش دنیاتو ویران میکنه صدا کردنش ی جور دیگه قشنگه دستاش گرمه بودنش بهشته نبودنش هزار برار از جهنم بدتر.........براتون بهشت آرزو میکنم جهنمش خیلی بده💔

من هم خریدن هم فروختم و تاحالا مشکلی نداشتم ۱۰۰ بالای تابلو ۵۰ بالای تابلو اکثر خرید و فروش میشه.فاک ...

چه خوب 

اینجوری به صرفه هست 

من هم خریدن هم فروختم و تاحالا مشکلی نداشتم ۱۰۰ بالای تابلو ۵۰ بالای تابلو اکثر خرید و فروش میشه.فاک ...

طلا فروشا واقعا زیاد میگیرن رو دست دوم 

طلا فروشا واقعا زیاد میگیرن رو دست دوم 

طلافروشا گرون میفروشن و ارزون میخرن ولی از طریق دیوار هم سود میکنی بخری هم بفروشی ولی باید از ادم مطمعن بخری و ببری طلافروش تایید کنه برات وزن و خودشو ک طلاس_اکثرا میگن تو خرید زنجیر بیشتر دقت کنید بخاطر بافتش ک میشه بدل بینشون گذاشت و قفلش

ساده بودم باختم