2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترای ایران اصلا جواب درستی در مورد hpv ب ادم نمیدن فقط ی کلمه میگن پاپ اسمیر بده سرطان نگیری همینو ...

عزیزم برو پیش حنطوش زاده. ولی ور کل اول باید درمان بشی تا تستت منفی بشه. بعد اقدام کنی و بدون که حتی اگر منفی بشی ممکنه ویروس باشه فقط از حالت حاد خارج شده و خفته و غیر فعاله. جزیات و مطالب تخصصی رو از یه دکتر باسواد و فوق تخصص بپرس.

من پاپ اسمیر دادم منفیه فعلا تا سال دگ باز بدم

اگر منفیه با مشورت دکتر اقدام کن. زگیل داشتی؟ نوع شش معمولا زگیل می ده سرطان زا نیست خدا رو شکر. پیش دکتر خوب و با تجربه برو. در کل فکر کنم اگه سزارین بیاری خطر نداره

اگر منفیه با مشورت دکتر اقدام کن. زگیل داشتی؟ نوع شش معمولا زگیل می ده سرطان زا نیست خدا رو شکر. پیش ...

پیش دکتر نظری میرم تحت درمان 4ماهه یک دوز دیگه از واکسنم مونده ایموبلند آمریکایی مصرف میکنم تغذیه صفر تا صد رعایت میکنم اما اگه دوماه دیگه انشالله آزمایشم منفی بشه میخام اقدام کنم ،دکتر خوبیه؟آدرسش کجاس؟

اگر منفیه با مشورت دکتر اقدام کن. زگیل داشتی؟ نوع شش معمولا زگیل می ده سرطان زا نیست خدا رو شکر. پیش ...

اصلا hpv  ربطی ب بچه نداره تهش سزارین میاری یا ضاعده رو بر میدارن ... من ضاعده داشتم ولی خیلی شبی زیگیل نبود از اولم .. بیشتر شبی جوش بودن ولی نمیرفتن چند ماه بودن ..تا سوزوندم .. اصلا گل کلمی نبودن .. من فعلا بچه نمیخوام 

عزیزم برو پیش حنطوش زاده. ولی ور کل اول باید درمان بشی تا تستت منفی بشه. بعد اقدام کنی و بدون که حتی ...

پیش دکتر نظری میرم تحت درمان 4ماهه یک دوز دیگه از واکسنم مونده ایموبلند آمریکایی مصرف میکنم تغذیه صفر تا صد رعایت میکنم اما اگه دوماه دیگه انشالله آزمایشم منفی بشه میخام اقدام کنم ،دکتر خوبیه؟آدرسش کجاس؟